Son dakika transfer haberi: Rus kulüplerin gözü Türk yıldızlarda! Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Emre Mor...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberi: Rus kulüplerin gözü Türk yıldızlarda Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Emre Mor...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2023 07:00

Rus kulüpleri, Avrupa’nın ambargo koyması nedeniyle Türk futbol pazarına yöneldi. Zenit, L.Moskova, D.Moskova, S.Moskova, Krasnodar, Ural, Soci gibi önemli takımların scoutları ve antrenörleri Türkiye liglerini yakından takip ederek oyuncu avına girerken Gökdeniz Karadeniz’den de aracılık yapmasını istediler.

Haberin Devamı

Ukrayna ile devam eden savaş ve ambargo nedeniyle Avrupa kulüplerinin futbolcularının ambargo nedeniyle gitmediği Rusya kulüpleri gözünü Türkiye’ye dikti.

Ruslar özellikle yetenekli genç ve gelecek vadeden oyuncuların peşine düşerken, yıllarca formasını giydiği Rubin Kazan’da efsaneler arasına giren Gökdeniz Karadeniz aracılığı ile futbolcu transfer etmek istediklerini bildirdiler.

KEREM, ARDA VE ABDÜLKADiR... 

Zenit, Lokomotif Moskova, Dinamo Moskova, Spartak Moskova, Krasnodar, Ural Ekaterinburg, Soçi gibi önemli takımların scoutları ve direktörleri Türkiye liglerini yakından takip ederek oyuncu avına girerken Gökdeniz Karanediz’in de kendisi ile temasa geçen kulüplere yardımcı olduğu öğrenildi. Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun, Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe’den Arda Güler, Emre Mor, İsmail Yüksek ve Trabzonspor’dan Abdülkadir Ömür’ün yakın takibe alındığı, bu oyuncuların maliyeti konusunda araştırma yaptıkları ifade edildi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!