İstanbul Fenerbahçe Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Fenerbahçe Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 12:03

İstanbul Fenerbahçe Süper Lig maçı ile iki ekip karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe ile oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden İstanbulspor, bu süreçteki tek puanını son karşılaşmada 3-3'lük skorla aldı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki İstanbul Fenerbahçe Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

İstanbulspor'a konuk olduğu son dokuz Süper Lig maçının yedisinden galip ayrılan Fenerbahçe, bu süreçteki iki yenilgisini de gol atamadığı ziyaretlerinde aldı. Bu sezon çıktığı 17 Süper Lig maçının 13'ünden mağlup ayrılan İstanbulspor, ligin bu aşamalarında en fazla yenilgi aldığı sezonu yaşıyor. Bir sezonun ilk 18 karşılaşmasında 14+ mağlubiyet alan son takım olan Eskişehirspor, o sezonun 18'nci maçında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 3-0 yenilmişti.

İsmail Kartal yönetiminde deplasmanda oynadığı son 22 Süper Lig maçının hiçbirini kaybetmeyen Fenerbahçe, lig tarihinde tek teknik direktörle en uzun serisini yaşıyor. Lig tarihinde Türk teknik direktörler arasında daha uzun seri yakalayabilen son isim Abdullah Avcı (Kasım 2020-Kasım 2021 arasında Trabzonspor'un başında 24 maç). Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlarla oynadığı son beş maçı kaybeden İstanbulspor, bu şekilde son puanını Fenerbahçe deplasmanında 3-3'lük skorla aldı. İstanbul takımlarına konuk olduğu son 14 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe, bu sezonki üç ziyaretinden de galip döndü.

Haberin Devamı

Bu sezon Süper Lig'de en az isabetli şut çeken, gol beklentisi üreten ve net gol pozisyonu yakalayan takım İstanbulspor. Bu süreçte kalesine en az şut gelen ve rakiplerine en az gol beklentisi veren ekip ise Fenerbahçe. İstanbulspor'un Süper Lig'deki son dokuz golünü yedi farklı oyuncu atarken, bu süreçte 2+ gol sevinci yaşayan tek isim Emir Gültekin. Bu sezon Süper Lig'de akan oyunda en fazla şut pası veren ve net pozisyon yaratan oyuncu Dusan Tadic. Geride kalan süreçte altı asist yapan Tadic, bu gol paslarının beşiyle Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. İstanbul takımlarına konuk olduğu üç Süper Lig maçında da gol atan ve toplam beş gol sevinci yaşayan Edin Dzeko, bu karşılaşmaların üçünden de galip ayrıldı.

İstanbul Fenerbahçe Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

İstanbul Fenerbahçe Süper Lig maçı 7 Ocak Pazar günü saat 16:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!