Herkes Fenerbahçeli futbolcu Dimitris Pelkas'ı konuşuyor! "En az 20 milyon euro..."

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 20:42

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, Erzurumspor maçında 1 gol atıp 1 de asist yaparken sarı lacivertlilerin en üretken futbolcusu oldu. Yıldız orta saha performansıyla Twitter'de TT listesine girdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Erzurumspor'u 3 golle mağlup etti. Mücadeleye Mert Hakan'a asist yapan, bir kez ağları sarsan Dimitris Pelkas damgasını vurdu.

Sarı lacivertlilerde Erol Bulut'un değişmez ismi olan 27 yaşındaki orta saha, Erzurumspor deplasmanındaki performansıyla yine göz doldurdu. 

2 gole katkıda bulunan Pelkas, Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla gol sayısını 4'e çıkarırken asist sayısını ise 5'e yükseltti.

Sarı lacivertli formayla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplamda 13 maça çıkan Pelkas, 5 gol atıp 5 de asist yapma başarısı gösterdi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Pelkas, performansını istikrarlı bir şekilde yükseltirken sosyal medyada da günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Erzurumspor maçındaki performansıyla Twitter'da Trend Topic olan Pelkas hakkında binlerce olumlu yorum yapıldı.

Haberin Devamı

"EN AZ 20 MİLYON EURO"

Sarı lacivertli taraftarlar, sezon başında PAOK'tan 1.6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen oyuncunun 20 milyon eurodan aşağı satılmaması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

Misli.com'a üye ol, Sanal Oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli.com'da, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!