Fatih Terim'siz maçlarda puan kaybı 49'a ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terimsiz maçlarda puan kaybı 49a ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2021 09:47

Fenerbahçe derbisi sonrası aldığı 6 maçlık ceza sebebiyle dün akşamki Başakşehir maçında takımının başında bulunamayan Fatih Terim, takımın kötü gidişatına engel olamadı. Başakşehir’le 1-1 berabere kalan Aslan’ın Terim’siz periyottaki kaybı 49 puana ulaştı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de dün akşam Nef Stadı’nda Başakşehir’i ağırlayan Galatasaray, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibin yıldız ismi Stefano Okaka’nın golüne engel olamayan Sarı-Kırmızılılar, 88’de Mostafa Mohamed’le karşılık verip 17. haftayı 1 puanla tamamladı. Aslan, bu sonuçla 17 maç sonunda 24 puana çıkarak lider Trabzonspor’un 18 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında önemli bir yara daha aldı. Galatasaray, bu sonuçla Süper Lig’de çıktığı son 6 maçı kazanamamış oldu. Bu sezon başarılı Avrupa performansını bir türlü lige yansıtamayan Cim Bom, dün akşamki Başakşehir beraberliğiyle düşüşünü sürdürdü.

Terim'siz maçlarda 49 puan kayıp

Fenerbahçe derbisi sonrasında 6 maç ceza alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün akşam da takımının başında yer alamadı. Cezası devam eden Terim, mücadeleyi locadan takip etti. Takımın başında yardımcı antrenörler Selçuk İnan ile Necati Ateş yer aldı. Fanatik'in derlemesine göre Galatasaray, Fatih Terim’in cezalı olduğu tüm periyotlar hesaplandığında 35. lig maçında 14. beraberliğini almış oldu. Bu periyotta 7 de mağlubiyeti bulunan Sarı-kırmızılı takımın Terim'siz maçlardaki puan kaybı 49'a ulaştı. Galatasaray, Fatih Terim'siz maçlarda 14 galibiyet aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!