Fenerbahçe'den dijital kart iş birliği

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden dijital kart iş birliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2024 14:26

Fenerbahçe ile dijital ödemeler sektörünün önemli şirketlerinden olan Visa arasında yapılan özel iş birliğinin tanıtım toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde yapıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Visa arasındaki iş birliği çerçevesinde Türkiye’de bir spor kulübünün Super App’i içerisindeki ön ödemeli ilk dijital kartın lansmanı gerçekleştirildi.

Proje kapsamında FBSK Super App içerisinde yer alacak Fenerbahçe dijital ön ödemeli kartlar; taraftarlara uygulama içinde taşıdıkları bir ödeme aracı sunacak. Bu karta sahip olan taraftarlar Visa’nın kabul edildiği 200’ün üzerinde ülkede online platformlarda, e-ticaret sitelerinde kartlarını kullanıp işlem yapabilecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan konuyla ilgili şunları söyledi: Bugün Kulübümüz ile Visa arasındaki iş birliğinin basın toplantısında bir aradayız. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak kıymetli markalarla yaptığımız iş birliklerinde mümkün olan her alanda taraftarlarımıza da fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. Visa iş birliği ile hayata geçirdiğimiz bu projede tam olarak bu kapsamda bir adım olarak taraftarımızın kullanımına sunulacak bir özelliği taşıyor. Kulübümüzün resmi mobil uygulaması olan FBSK Super App içerisinde yer alacak Fenerbahçe dijital ön ödemeli kartlar; taraftarlarımıza uygulama içinde taşıdıkları bir ödeme aracı sunacak. App’imizde yer alacak bu özellik ile hayatımızın her anında, alışverişlerimizde App’imizi kullanarak işlemlerimizi yapabileceğiz. Lansman dönemi boyunca Fenerbahçe Spor Kulübü Super App içerisinde yer alan Fenerium online mağazasında da alışverişlerde %10 indirim sağlayacak. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve projenin he iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.

Haberin Devamı

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin ise şunları söyledi: “Fenerbahçe Spor Kulübü ile iş birliği içinde dijital ön ödemeli Visa kartını taraftarlara sunmaktan ötürü son derece mutluyuz. 2024, Visa’nın Türkiye’deki 40. yılı. 40 yıldır Visa’nın küresel ölçeği ve en gelişmiş güvenlik teknolojileriyle korunan ağımız sayesinde, ülkemizdeki tüm Visa kart kullanıcılarına güvenle ödeme imkanı sağlıyoruz. Bu kartla artık Fenerbahçe taraftarları da ödemelerini sadece ülkemizde değil, Visa’nın kabul edildiği dünyanın 200 ülkesindeki online mağaza, hizmet sağlayıcıları ve e-ticaret platformlarında yapabilecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!