Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Wilfried Zaha sözleri: Florya'nın kalbinden oyuncuyu alırız

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2023 23:42

Fenerbahçeli Yönetici Selahattin Baki, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zimbru'yu 5-0 yendikleri karşılaşmanın ardından konuştu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zimbru'yu 5-0 yenen Fenerbahçe'de Yönetici Selahattin Baki, açıklamalar yaptı.

Selahattin Baki'nin açıklamaları şöyle:

"Bugün izlediğimiz oyun bizi yeni sezon öncesi 4-5 kat fazla umutlandırdı. Dzeko ve Kent gibi isimleri kampa yetiştirdik. Dinamik bir Fenerbahçe yaratmak istiyoruz. Yüzde 80 kadroyu tamamladık diyebilirim. Yeni transferlerimiz de yolda. Taraftarımız müsterih olsun."

ZAHA TRANSFERİ

"Zaha transferi... Akılları sıra bizi kötü göstermeye çalışıyorlar. Galatasaray'ın medya mensupları algı nasıl yaratılır dersi veriyorlar. Biz Zaha'nın ağabeyine teklifte bulunduk, kendileri yeterli bulunmadı. Daha sonra onlar bize bambaşka bir teklifle geldi. Yıllık 10 milyon Euro'yu bulan bazı istekleri görünce ilk defa bir oyuncunun temsilcisine yanıt vermedik. Sanki transfer çalımı atmışlar bize gibi konuşuyorlar. Biz Fenerbahçe'yiz. 4 gün önce masadan kalktığımızı bize yakın basın mensupları zaten tebliğ etmişti. Biz bazıları gibi resmi yazışmaları deşifre etmeyiz. Transfer çalımı görmek isteyen sadece bizim dönemimizdeki Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can, Joao Pedro ve son olarak Szymanski transferlerine baksın. Florya'da yatan bir aslan vardı hatırlarsanız. İrfan Can bizi istiyor diyordu o dönemki hocaları. Bir gecede gittik aldık. Galatasaray, özel uçakla getirdiği Szymankski'ye tesislerinde hocasıyla toplantı yaptırdı. Bir kez daha karşı karşıya gelirsek Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz."

Haberin Devamı

3-4 TRANSFER DAHA

"Birkaç gün içinde bitirmek istediğimiz bazı isimler var, bakacağız. 3 ya da 4 transfer yapmayı hedefliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!