Fenerbahçe'de 'ilklerin' günü! İstanbulspor maçı öncesinde merak edilen 8 soru...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede ilklerin günü İstanbulspor maçı öncesinde merak edilen 8 soru...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2024 11:32

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma öncesi sarı - lacivertlilerin son durumu nasıl? Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Süleyman Arat, son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor deplasmanına çıkacak. Sarı - lacivertliler, kadrosunda birçok futbolcusunun eksiğiyle çıkacağı karşılaşmada 3 puan hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal, ilk 11'ini şekillendirirken, nasıl bir yol izledi?

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Süleyman Arat, hafta boyunca Samandıra'da süren çalışmalardan edindiği izlenimleri şöyle aktardı:

"Sezon başında “Kolay maç” olarak görülen İstanbulspor maçı, Becao’nun sakatlığı, Osayi ve Djiku’nun Afrika Kupasına gitmesi, Fred, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş’ın kart cezaları yüzünden zor bir sınava dönüşebilir. İsmail Kartal takımını hafta boyunca bugünkü maça büyük bir ciddiyetle hazırlarken bütün zorluklar masaya yatırıldı ve önlemleri alındı. Söz artık futbolcuların…

Haberin Devamı

Fenerbahçede ilklerin günü İstanbulspor maçı öncesinde merak edilen 8 soru...

İşte Fenerbahçe cephesinde bu maç yaşanacak zorluklar ve cevapları merak edilen sorular;

1- İrfan Can Kahveci, Fred, Osayi ve Djiku’suz oynayacak Fenerbahçe de yeni defans ve orta sahanın performansı nasıl olacak?

2- Mert Müldür, Twente ve Karagümrük maçlarından sonra ilk kez 11'de sahada olacak. Osayi’yi aratıp aratmayacağı merak konusu.

3- Önde Cengiz Ünder, akasında Mert Müldür sağ kanatta ofansif ve defansif anlamda uyum yakalayabilecekler mi? Nasıl bir performans sergileyecekler?

4 - Becao ve Djiku’nun yokluğunda İsmail Kartal; Serdar Aziz-Samet Akaydin, Oosterwolde'den hangi ikisini sahaya sürecek?

5 - Fred'in yokluğunda puan kayıpları yaşayan sarı lacivertli ekip, bu eksikliği Crespo ile doldurabilecek mi?

6 - Maçın 16.00’da ve Olimpiyat Stadyumu'nda soğuk ve şiddetli yağmur altında oynanacak olması oyuna nasıl etki edecek?

7 - Uzun süredir sakatlıkla boğuşan Emre Mor, İstanbulspor maçında süre alıp bir çıkışa imza atacak mı?

8 - Deplasman tribününde biletlerin tükenmesi, Fenerbahçe taraftarlarının Olimpiyat Stadı'nı dolduracağını gösteriyor. Bu itici gücün skora etkisi nasıl olacak?"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!