Fenerbahçe'de Cengiz Ünder, takım arkadaşlarına 'Nutuk' hediye etti

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Cengiz Ünder, takım arkadaşlarına Nutuk hediye etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2023 16:34

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Cengiz Ünder, Cumhuriyet'in 100. yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yabancı takım arkadaşlarına Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk kitabının İngilizcesini hediye etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Cengiz Ünder, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yabancı takım arkadaşlarına Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk kitabının İngilizcesini hediye ettiği anları paylaştı.

Cengiz Ünder, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Canım Atam, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel günde, ülkemiz için verdiğin mücadeleyi senin sözlerinle takım arkadaşlarıma anlatmak istedim. Nutuk sayesinde seni daha iyi tanımaları en büyük arzum. Mirasının yılmaz bekçileriyiz, sonsuza dek Cumhuriyet!

Haberin Devamı

Takım arkadaşlarına hediye etmek üzere hazırlanan 'The Great Speech' adlı eserin içerisinde Cengiz Ünder tarafından şu not yer aldı:

Bir asker, bir devlet adamı, bir savaşçı, bir öğretmen, bir vizyoner, Türkiye Ccumhuriyetinin kurucusu ve Büyük lideri.

Türkiye’yi seküler modern ve demokratik bir ulus haline getirmiş olan Mustafa Kemal; eşitlik, zarafet, ve cesareti temsil eden değerlerin bir örneğidir. Ve benim için onun sözlerini yayma ve Türk halkına adadığı ilkeleri temsil etme ayrıcalığına sahip olmak çok anlamlı.. 

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılını kutlarken bu değerleri Atatürk’ün desteklediği bir spor kulübünün sporcusu olarak sizinle paylaşabilmek büyük bir anlam taşıyor. Umarım bu başyapıt, hayatımız boyunca bakabileceğimiz bir rehber olur.

Ve Mustafa Kemal’in dediği gibi “ Fenerbahçe’ye sonsuz muvaffakiyet diliyorum”

Fenerbahçede Cengiz Ünder, takım arkadaşlarına Nutuk hediye etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!