Fenerbahçe'de Altay Bayındır'dan art arda iki büyük hata! Pelkas'ı barajdan çıkarınca...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Altay Bayındırdan art arda iki büyük hata Pelkası barajdan çıkarınca...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2021 07:47

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Fenerbahçe, kaleci Altay Bayındır'ın hatası sonrasında kalesinde ilginç bir gol gördü.

Haberin Devamı

Sarı lacivertlilerin Gaziantep'i konuk ettiği maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken ikinci yarıya daha iştahlı başlayan ev sahibi, Mert Hakan Yandaş'ın 56'da kaydettiği golle öne geçti.

Bu golün hemen 5 dakika sonrasında Gaziantep FK serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşta sarı lacivertli futbolcular baraj kurarken Dimitris Pelkas, yerden bir vuruşu önlemek için barajın altına yattı.

Barajın altına yatan Pelkas'ı uyararak kalkmasını isteyen Altay Bayındır, frikik atışında büyük bir hata yaparak kalesinde golü gördü.

Altay'ın Pelkas'ı barajdan çıkarmasını fırsat bilen Maxim, yerden bir vuruş çıkardı. Genç file bekçisi, topu ilk pozisyonda kurtarsa da elinde kaçırdı ve meşin yuvarlak çizgiyi geçti.

Pozisyon sonrası hakem Mete Kalkavan, topun çizgiyi geçmediğini belirtip oyunu devam ettirse de VAR'dan gelen uyarı sonrası gol geçerlilik kazandı.

Haberin Devamı

Altay, bu hata sonrası büyük üzüntü yaşarken Valencia'nın tekrar öne geçiren golü sonrası koşarak sevinç yumağına katıldı.

DENİZ ÇOBAN YAYINCI KURULUŞTA POZİSYONU DEĞERLENDİRDİ

"Bakınca 'Bu top yüzde 100 çizgiyi geçmiş' diyemiyorum"

Mete Kalkavan'ın gol mü değil mi tartışmasındaki oyun devam ederken düdük çalıp durdurması doğru karar. Burada tek bakabildiğimiz yer gol çizgisi kamerası. VAR odasında bizden daha kaliteli bir görüntü yok. Ben baktığım zaman bu açıdan 'gol' de 'değil' de diyemem. Direk ile top arasında çim görebiliyor muyuz? Ben net olarak göremiyorum. VAR hakemi Halil Umut Meler burada neden devreye girer? Yüzde 100 olması lazım. Burada net bir karar yok. VAR'ın da devreye girmemesi lazım. 'Yüzde 100 bu top çizgiyi geçmiş' diyemeyiz. Topun yüzde 99'u geçse, yüzde 1'i geçmese golü veremezsiniz. Bu görüntülerle ben çizginin geçildiğine dair kanaat getiremiyorum. Şanssız bir pozisyon... Teknoloji yüzde 100 bir kanaat vermemizi sağlayamıyor.

 

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!