Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde en dişli rakibi çekti

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Konferans Liginde en dişli rakibi çekti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2024 07:00

Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Konferans ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise ile eşleşti. Kurayı değerlendiren F.Bahçeli yönetici Selahattin Baki “Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Hocamızın iyi ders çalışması ile turu geçeceğimize inanıyoruz.

Haberin Devamı

Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden tek takım olan Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi Belçika’dan Union Saint-Gilloise oldu. Konferans Ligi’nde son 16 turu ilk maçları 7 Mart, rövanşlar ise 14 Mart’ta oynanacak. Fenerbahçe ilk maçı Belçika’da oynayacak. Rövanş ise 14 Mart’ta Kadıköy’de. Sarı lacivertli yönetici Selahattin Baki, İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kurayı şu sözlerle değerlendirdi:

LİVERPOOL’U YENMİŞ BİR TAKIM

“Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Union Saint-Gilloise ligde Anderlecht’in önünde, Avrupa Ligi elemelerinde Liverpool’u yenmiş bir takım. Yaş ortalaması 25 olan, dinamik bir takım. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Belçika, Hollanda gibi ülkelerde çok taraftarımız oluyor. Hocamızın iyi ders çalışması ile turu geçeceğimize inanıyoruz.”

Haberin Devamı

YUNANİSTAN’DAKİ FİNALİ İSTİYORUZ

Selahattin Baki, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde hedeflerinin final olduğunun da altını çizerken “Türklüğü kalbinde hisseden herkesin çok heyecanlanacağı bir potansiyel final var. Takıma nazar değdirmek istemiyorum ama hepimizin inancı Fenerbahçe’yi orada, Yunanistan’daki finalde görmek. Stadyumun isminden (Ayasofya) dolayı orada bir kupa kaldırmak hepimizin isteği. Heyecanla o günü bekliyoruz, hayal ediyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

BAKMADAN GEÇME!