Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2024 13:33

Fenerbahçe Ankaragücü maçı ile iki ekip Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Ankaragücü ile oynadığı son beş Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Fenerbahçe, rakibine karşı daha uzun son galibiyet serisini Şubat 1993-Ekim 1996 arasında yakaladı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye konuk olduğu son yedi Süper Lig maçının altısını kaybeden Ankaragücü, bu süreçteki tek galibiyetini İsmail Kartal yönetiminde aldı.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisinde puan kaybeden Fenerbahçe, sezonun ilk sekiz iç saha karşılaşmasından yedi galibiyet çıkarmıştı. Sarı-lacivertliler tek sezonda en son Nisan 2019'da üst üste iki iç saha beraberliği yaşadı.

Bu sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu altı Süper Lig karşılaşmasını kazanamayan Ankaragücü, bu deplasmanda daha uzun bir galibiyet hasretini en son Mayıs 2009-Eylül 2010 arasında yaşadı.

2023/24 Süper Lig sezonunda 57 puan toplayan Fenerbahçe, lig tarihinde 22'nci maçlar itibarıyla en yüksek puana ulaştığı sezonu yaşıyor.

Bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa'nın ardından ceza sahası dışından en fazla gol atan iki takım bu maçta karşı karşıya geliyor. Süper Lig'e geldiğinden bu yana kullandığı 11 penaltının dokuzunu gole çeviren Michy Batshuayi, bu gollerin tamamını deplasmanda kaydetti. Son üç Süper Lig maçında gol atamayan Edin Dzeko, bu sezon üst üste dört karşılaşmayı boş geçtiği bir seri yaşamadı. Şu ana kadar 16 gol kaydeden Bosna Hersekli santrfor, daha yüksek bir sayıya en son 2016/17 Serie A sezonunda ulaştı.

Haberin Devamı

Bu sezon Ankaragücü'nün Süper Lig'deki en golcü oyuncusu olan Efkan Bekiroğlu, Türkiye kariyerinin ilk deplasman golünü Fenerbahçe filelerine göndermişti. Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'ye rakip olduğu üç maçın ikisini kaybeden Emre Belözoğlu, tek galibiyetini Şubat 2022'de İsmail Kartal'a karşı bu statta aldı.

FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Ankaragücü maçı 28 Ocak Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!