Berke Özer La Liga yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Berke Özer La Liga yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 08:52

Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği tartışmalı performans ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berke Özer'in sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Atletico Madridli yöneticilerin Berke Özer'in transferi için olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Atletico Madrid, Fenerbahçe'de forma giyen yeni Jan Oblak veya Courtois potansiyelindeki genç kaleci Berke Özer'i 2 sezondur takip ediyor.

Altınordu Kulübü İletişim Sorumlusu Ali Ergöçmez, Radyospor'a Berke Özer'in transferi ile alakalı açıklamalarda bulundu;

"Berke Özer'i geçen sezon Atletico Madrid takip etti. Atletico Madridli yetkililer, Berke'ye geçen sezon olumlu rapor verdi. Berke için sezon öncesi kulübümüze Atletico Madrid ve Fenerbahçe'den resmi transfer teklifi geldi. Fakat Berke'nin transferi Fenerbahçe'ye gerçekleşti. Atletico Madrid, Berke'yi bu sezonda takip ediyor. Berke'nin Atletico Madrid'de ya da bir başka takıma transferi gerçekleşirse Altınordu'nun kasasına %25 pay girecek.

Haberin Devamı

BERKE ÖZER'İN PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin sezon başı Altınordu'dan transfer ettiği Berke Özer, sarı-lacivertli formayı yalnızca bir maç üzerine geçirebildi. Sarı lacivertli forma ile bir kez Türkiye Kupası maçına çıkmayı başarabilen Berke Özer, bu karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

Altınordu formasını da 8 kez terletmeyi başaran Berke Özer, bu karşılaşmalarda 13 gol yerken 2 kez de kalesini gole kapatmaya başardı.

Berkez Özer, altyaş milli takımlarının formasını da bugüne kadar 32 kez üstüne geçirme başarısı göstermiş konumda.

Sarı-lacivertli takımda lig mesaisi sürüyor...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!