Amir Hadziahmetovic: 'Şampiyonluklar için Beşiktaş'tayım'

Güncelleme Tarihi:

Amir Hadziahmetovic: Şampiyonluklar için Beşiktaştayım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2023 07:00

Beşiktaş 25 yaşındaki oyuncuya bu sezon 580 bin Euro, kalan dört sezonda ise 1 milyon 160 biner Euro garanti para ile maç başına en fazla 10 bin Euro ödeme yapacak. Hadziahmetoviç “Bu büyük taraftar her şeye layık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ara transferde kadroya kattığı Amir Hadziahmetoviç resmi imzayı attı ve takıma katıldı. Siyah beyazlıların Konyaspor’dan transfer ettiği Boşnak orta saha oyuncusu bilindiği gibi önceki gün akşam saatlerinden İstanbul’a gelmişti. Amir dün ise Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcularla bir araya geldi. 25 yaşındaki oyuncu daha sonra Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın da bulunduğu törenle kendisini 4.5 yıllığına Beşiktaş’a bağlayan imzayı attı.

Büyük bir camiaya geldim

Kazancı, Hadziahmetovic’e, “Beşiktaş ailesine hoş geldin” diyerek başarılar diledi. Beşiktaş, Hadziahmetoviç için Konyaspor 3.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca Boşnak oyuncunun siyah beyazlılardan başka bir kulübe transfer olması durumunda Konyaspor gelirden yüzde 20 pay alacak. Beşiktaş 25 yaşındaki oyuncuya bu sezon 580 bin Euro, kalan dört sezonda ise 1 milyon 160 biner Euro garanti para ile maç başına en fazla 10 bin Euro ödeme yapacak. Amir Hadziahmetovic büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu ve Beşiktaş için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

Sabırsızlıkla oynamayı bekliyorum

Deneyimli oyuncu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beşiktaş’a şampiyonluk değil şampiyonluklar yaşamaya geldim. Bu kulübe çok daha önce de büyük bir ilgim vardı. Teklif gelince gerçekten çok mutlu oldum. Daha önce de söylediğim gibi başka kulüpler de beni istese de en çok ısrar eden kulüp Beşiktaş’tı. Konyaspor formasıyla defalarca Beşiktaş’a rakip oldum, taraftarının büyüklüğünü yakından gördüm. Bu büyük taraftar her şeye layık. Bana büyük ilgi ve sevgi gösterdiler. Ben de bu sevgiye sahada futbolumla yanıt vereceğim. Takıma katıldım şimdi sabırsızlıkla oynamayı bekliyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!