Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2007 00:00

Manisaspor Antalya’da

VESTEL Manisaspor'un Antalya kampı başladı. Futbolcular dün Kervansaray Otel'de buluşurken, Teknik Direktör Giray Bulak'ın kampta izlemek istediği PAF Takım oyuncuları Hikmet, Tufan, Kamer, Sercan, Berkay, Bartu, Tuncay, Emin, Murat ve Emre otobüsle Antalya'ya gittiler. Bu arada PAF Takım'ı lider yapan Teknik Direktör Fatih Erkan Rojan ile yardımcıları Tamer Duman ve antrenör Ali Kaymaz görevden alınması camiada şaşkınlık yarattı. Bu isimlerin yerine Sadettin Dülger ve Osman Bilik geterildi. Teknik Direktör Giray Bulak'ın Antalya kampından sonra Sinan, Yiğit, Yalçın, Akif ve Anıl'ın da aralarında olduğu 6-7 oyuncunun kiraya verilmesini isteyeceği öğrenildi. M.Hakkı ÖZBAYIR

Denizli Bld bilet kesti


TFF 3. Lig 3. Grup'ta ilk yarıyı lider bitiren Denizli Belediyespor, 5 futbolcuyla yollarını ayırdı. İlk yarıda fazla forma şansı bulamayan Murat Düdüllü, İbrahim, Ferhat, Veysel ve Hasan Kaplan'ı kiralık vereceklerini belirten Teknik Direktör Ali Yalçın, ’’Yeterince yararlanamadığımız bu oyuncuların önünü açmak için bu kararı aldık. Öte yandan şartlar uygun olduğu taktirde bir kaç takviye yapmayı düşünüyoruz’’ diye konuştu. DENİZLİ, (DHA)

My Mistress yine zirvede

MARMARİS'te bir grup yatçının yelken sporunun gelişimine katkı sağlamak ve ilçeyi 12 ay boyunca canlı tutmak amacıyla, ’’Yatlar yatmasın gari’’ sloganıyla başlattığı eğlence yarışlarının (Fun Races) üçüncüsü büyük çekişmeye sahne oldu. 14 yatın katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Kırmızı Grup'ta birinciliği personeli bayanlardan oluşan, Hasan Erişti'ye ait ’’My Mistress’’ tenkesi elde etti. Mavi grup'ta ilk sırayı ise Mehmet Özdaş'ın ’’Blue Bird 2’’adlı teknesi aldı. Dereceye giren ekiplere ödülleri Barlar Sokağı'ndaki ’’Davy Jones Bar’’ da düzenlenen gecede dağıtıldı. Marmarisli yatçıların sözcülüğünü yapan Halit Keskin, ilkini geçtiğimiz ekim ayında düzenledikleri yarışların ikincisinin amacına ulaştığını belirtirken, bundan sonra yarışları aylık periyotlar halinde gearçekleştireceklerini açıkladı. Ender TÜRKKAN, (DHA)

Uşak’ta yönetim destek turunda

á EKONOMİK krizden çıkmak için çırpınan Uşakspor yönetimi, Klasman Grubu için bastırılan kombine biletlerin satışı konusunda Vali Kayhan Kavas'tan yardım istedi. Vali Kavas'ı ziyaretinde kombinelerden 500 bin YTL gelir hedeflediklerini açıklayan Başkan Abdurrahman Yavuz, ’’Futbolcu sayımız 30'dan 16'ya düştü. Ayrılmak isteyen kaleci Hakan, Ekrem ve Gürsoy’dan 10 Ocak'a kadar süre istedik. Bütün umudumuz bilet satışlarında’’ dedi. Vali Kavas da bu konuda ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Yavuz KUŞDEMİR, (DHA)

Nazilli Lisesi’nin demir yumrukları

áNAZİLLİ Lisesi Boks Takımı, Zonguldak'ta düzenlenen Türkiye Gençler Boks Şampiyonası'ndan madalya ile döndü. 52 kiloda Yusuf İder, 57 kiloda Ahmet Yavuz ve 46 kiloda Özcan Başboğa'nın katıldığı turnuvada Özcan Başboğa, üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. 64 ilden 352 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada üç boksörden birinin madalyaya uzanmasının sevindirici olduğunu söyleyen Okul Müdürü Ali Mavi, ’’Bu derece bir başlangıç. Önümüzdeki yıllarda daha önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum’’ dedi. Şevket ALTINAYAR, (DHA)

Altınordu satmıyor

ALTINORDU yönetimi, pek çok kulüpten teklif alan Bayram ile Deniz, Metin ve Yakup'u satmama kararı aldı. Futbol Şubesi Sorumlusu Şeref Erdik, Bayram için İstanbul BŞB, Sakarya ve Elazığ, kaleci Yakup için de Konya'dan teklif aldıklarını belirterek, ’’Yıllar sonra 2. Lig'e yükselme şansını yakaladığımız bu ortamda kadroyu bozmak istemiyoruz. O yüzden oyuncu satmak yerine, takviye yapmayı planlıyoruz’’ dedi.

Göztepe tam yol

İKİNCİ yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdüren Göztepe'de Teknik Direktör Kenan Oktay, futbolcuların pestilini çıkarıyor. Sabahları kondisyon, öğleden sonra ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıran Oktay, ’’ikinci yarıda bizi çok daha zorlu bir yarış bekliyor. Hedefe ulaşmak için şimdi terlersek, sezon bitiminde mutlu sona ulaşırız’’ diye konuştu.

Şehmus'ta sorun yok

KSK’li Şehmus, parasını alamadığı gerekçesiyle huzursuz olduğu ve Mardinspor'a gideceği dedikodularını yalanladı. Dün takımla birlikte antrenmana çıkan golcü futbolcu, ’’Karşıyaka'nın sözleşmeli futbolcusuyum. Ayrılmam söz konusu değil. İkinci yarıda da takımımın başarısı için ter dökeceğim’’ dedi.

Altay’ın aklı fena karıştı

Devre arasında gönderilmesi düşünülen Volkan ile kaleci Süleyman'ın Boluspor maçında sergilediği performans kurmayları şaşkına çevirdi.

ANTALYA'da önceki gün başlayan Akdeniz Cup'taki ilk maçında Boluspor'u 3-1 yenen Altay'da gönderilecek futbolcular arasında adı geçen Volkan ve Süleyman'ın performansı, kurmayların kafasını karıştırdı. Sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen ilk yarıda bekleneni veremeyen Volkan attığı iki golle ön plana çıkarken, bir penaltı kurtarıp başarılı bir oyun sergileyen Süleyman da maça damgasını vuran isimler oldu. Bu arada Bolu maçında ilk onbirde sahaya çıkan Mehmet Sak ve İsa ile İzmirspor'dan dönen Mehmet Akçagün, ortaya koydukları futbolla ağabeylerine göz dağı verdi. Teknik Menejer Tahir Karapınar, üç futbolcunun da çok iyi oynadığını söylerken, denenmek için gelen gurbetçi sol bek Erkan'ı bir iki maç daha izleyeceklerini dile getirdi. Siyah-beyazlı ekip turnuvadaki ikinci maçında bugün 18.00'de Kartalspor ile karşılaşacak. Ulaş SAĞ / İZMİR, (DHA)

İzmirspor’da giden gidene

ELEME Grubu'nu tek galibiyet almadan son sırada bitiren İzmirspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Lacivert-beyazlı ekipte önceki gün Volkan Özkalyoncu'nun takımdan ayrılmasının ardından, Cenk Akın ve Serdar Meriç'in de mukaveleleri fesh edildi. Sezon başında Altay'dan kiralık gelen Mehmet Akçagün'ün yönetime haber vermeden kulübüne dönmesi ise şaşkınlık yarattı. Cenk Akın ve Serdar Meriç'le hem oyuncuların hem de kulübün çıkarları doğrultusunda yolları ayırdıklarını açıklayan Asbaşkan Emin İşletir, ’’Bu oyunculara emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sıcak ilişkiler içinde olduğumuz bazı kulüplerden oyuncu transferi konusunda yardım sözü aldık. En kısa zamanda kadroyu şekillendireceğiz’’ dedi. Abdullah ÇELEBİ, (DHA)

Bucaspor bekliyor

TRANSFERİ Mehmet Batdal'ın satışına endeksleyen Buca yönetimi, G.Birliği ile pazarlığın uzaması üzerine Alanyalı Serkan Ençetin ve Kenan ile Adana DS'li Serkan Sevinç konusunda frene bastı. Yönetim G.Birliği'nin 500 bin YTL artı Ali Öztürk ve Batdal'ın satışından yüzde 10 pay teklifini az buldu.

Kaleci Serdar Torbalı yolunda

ALTAY'da dört sezondur (A) Takım kadrosunda yer alan genç kaleci Serdar Ertemçöz'ün Torbalı Bld'ye kiralık gidebileceği açıklandı. Antalya kampının kadrosunda yer almayan Serdar'ın, TFF 2. Lig'den teklif alması halinde bonservisiyle de verilebileceği ifade edildi. Serdar'ın ayrılması halinde bir kaleci transfer edilecek.

KSK’ye müjde

Başkan Akif Ersezgin, 600 bin YTL tutan teknik adam ve futbolcu alacaklarının en azından yarısını üç gün içinde ödeyeceklerini, kaynak bulmaları halinde kadroya takviye yapacaklarını açıkladı.

Tarzan kampta

Vestel Manisaspor'un Antalya kampı başladı. Kafile dün Kervansaray Otel'de buluşurken, Teknik Direktör Giray Bulak'ın kampta izlemek istediği 10 PAF Takım futbolcusu da takıma dahil oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!