Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 22:12

Haberin Devamı

Yaman’ın Okan yorumuUlaş SAĞ / izmir, (DHA)ALTAY Teknik Direktörü Fuat Yaman, yönetimin sözleşmesini fesh ettiği  Okan Koç’la ilgili ilginç bir yorum yaptı. Okan’ı transfer ettirdiğinde, “Sorunlu adam aldılar” eleştirileri geldiğini hatırlatan Yaman, “Gönderme kararı aldık, ‘Şampiyonluğa giderken yıldız oyuncu kesilir mi?’ diyorlar. Okan’ın  bu kadar az iş yaparak insanları etkilemesi ilginç. Bizim iniş-çıkışlara değil, istikrarlı grafiğe ihtiyacımız var” dedi. Adanaspor’la anlaşan Okan Koç, “Fuat Hoca’yla yaşadığımız uyumsuzluk bu duruma yol açtı” şeklinde konuştu. Levent Kartop ise medenice vedalaştıklarını dile getirdi.

Gençlerden imza

ALTAY yönetimi, Süper Lig ekiplerinin yakın takibe aldığı Musa Çağıran ile bu sezon oynadığı maçlarda takıma önemli katkı yapan Mehmet Sak’ın 2011’de bitecek sözleşmelerini 2013’e kadar uzattı. Başkan Niyazi Konuşmaz, “Bizde yetişen değerlerin kolay kopmasına izin vermiyoruz. Oyuncularımız hem futbol, hem ekonomik anlamda değerlerini bulduklarında transfer yapabilir” dedi.

Karşıyaka’nın kampı Side’de

Haberin Devamı

İKİNCİ yarı hazırlıklarını tesislerinde sürdüren KSK 2 Ocak’ta Side Xantee Resort Otel’de kampa girecek. Side’de 10 Ocak’a kadar kalacak yeşil-kırmızılı ekip, 5 Ocak’ta Kasımpaşa, 9 Ocak’ta ise Azerbaycan’ın FK Bakü takımıyla hazırlık maçı oynayacak. Sezon başından beri hak ediş ödemesi yapamayan KSK’de Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Şekerci, “Oyuncularımızın doğal olarak bu konuda sıkıntıları var. Bunu gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Buca’nın Ali Ölmez atağı

Oğuzhan BOYSAN / izmir, (DHA)BUCASPOR, Karabükspor’da forma giyen eski Altaylı Ali Ölmez’i almak için harekete geçti. Bu arada Nijerya’nın FC Stan takımından forvet Festus Onyemuce Ajah, FC Warri Wolwes takımından Ikpotor Orihoye ve Kamerun’un FC Mount takımından Pando Nyatt Patrick’in yanı sıra İsrail temsilcisi FC Hapoel Jerusalem’in savunma oyuncusu Feubia Guy Daniel’in de antalya kampında deneneceği bildirildi.

İzmirspor’da önce savunma

ÜÇÜNCÜ Lig 2. Grup’ta maratonun ilk etabını 20 puanla dokuzuncu sırada tamamlayan İzmirspor’da Teknik Direktör Aziz Sağlam, yönetimden savunmaya takviye yapılmasını istedi. Sezon boyunca özellikle ceza ve sakatlıklar yüzünden savunma hattının sekteye uğradığını belirten Sağlam, “Öncelikle stoper almak zorundayız” dedi. Şimşek, Muttalip ve Hüseyin Türksoy’un sözleşmelerini fesh etmeye hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!