Spor Eğitim Daire Başkanı Çebi'den Kayseri Şeker'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Spor Eğitim Daire Başkanı Çebiden Kayseri Şekere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 15:19

Spor Eğitim Daire Başkanı Çebi'den Kayseri Şeker'e ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Daire Başkanı Selçuk Çebi, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ederek, Türk güreşine katkılarından dolayı teşekkür etti.

3 dünya şampiyonluğu olan milli güreşçi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Daire Başkanı  Selçuk Çebi, Kayseri Şekerspor güreşçilerinin yurtiçi ve yurtdışındaki başarılarından dolayı, Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Çebi, "Kayseri Şeker Güreş takımımız, yükselişi her zaman devam eden spor kulübümüzdür. Şuanda güreş alanında İstanbul Büyükşehir, Ankara ASKİ, ondan sonra üçüncü  sıraya gelen Kayseri Şeker kulübümüzün Avrupa ve  dünya şampiyonasında yetiştirdiği sporcular var. Biz onları yakından takip ediyoruz. Kayseri Şekerin büyüklerde dünya şampiyonu olabilecek kardeşlerimizi yetiştirmesini bekliyoruz" dedi.

Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Son yıllarda yetişmiş en büyük şampiyonlardan bir tanesi olarak Selçuk Çebi'yi Kayseri Şeker’de ağırlamaktan gerçekten gurur duyuyorum. Örnek olabilecek bir sporcu kimliği yaşamış bir kardeşimiz. Sadece sporda yaşamış bir başarı olarak değil ahlaklı davranışları itibariyle de yeni yetişen genç nesle örnek olabilecek bir şahsiyettir. Bu tür kişilerin daha fazla yetişmesine imkan sağlamak lazım. İnşallah güreşçilerin yetişmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!