Spor camiası iftarda bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Spor camiası iftarda bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 14:36

Spor camiası iftarda bir araya geldi

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde spor camiası bir araya geldi.
Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’ndaki yemeğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Karataş, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şubesi Başkanı Mesut Bilir, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Şube Başkanı Abuzer Bilen, Mersin İdmanyurdu (MİY) Kulüp Başkanı Mahmut Karak, Tarsus İdmanyurdu (TİY) Kulüp Başkanı Önder Ege, Mersin İdmanyurdu Onursal Başkanı Başkanı Hamit İzol tüm amatör spor kulüplerinin başkanları ve branşların il temsilcileri ile spor camiasının aileleri katıldı.
Oruçların açılmasının ardından konuşan Başkan Kocamaz, sporun kentin birliği ve beraberliği açısından önemine değindi. Kocamaz, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun Mersin’in geçmişinde ve sporunda çok önemli bir mekan olduğunu kaydederek, "Şimdi bu tesisin artık tarih sahnesinden silinmesiyle ilgili bir çalışma var. Biz de bu yerin, yine bu bölgenin insanlarını bir araya getirebilecek bir mekana dönüştürülmesini arzu ediyoruz. Burasının Mersin’in bir meydanı olarak değerlendirilmesi, Mersin’in kalbinin yine burada atması için projeler hazırlıyoruz. Bu bölgenin Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesine yönelik TOKİ ile de çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!