Sözlü, Bahçeli'ye projelerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Sözlü, Bahçeliye projelerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 13:42

Sözlü, Bahçeli'ye projelerini anlattı

Haberin Devamı

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Miilletvekili Mevlüt Karakaya, milletvekilleri Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmaz ile beraber MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette Devlet Bahçeli, Başkan Sözlü'den belediye hizmetleri ve projeler hakkında bilgi aldı. Adana'nın acil ihtiyaçlarına cevap verme anlayışıyla hizmet öncelikleri belirlediklerini, kentin kırsalında bugüne kadar hiçbir yerel yönetimin gerçekleştirmediği yeni projeler hayata geçirdiklerini savunan Başkan Sözlü, yapımı devam eden 12 proje hakkında da bilgi aktardı. 
METRO VE ULAŞIM
Ziyarette Adana'nın trafik yüküne karşı önlemler ve metronun Ulaştırma Bakanlığı'na devri konusu da gündeme geldi. Başkan Sözlü, birçok metropol kentte metrolar Ulaştırma Bakanlığı'na devredilirken Adana'nın bu sorununa 'sıcak' yaklaşım gösterilmediğini ifade etti. 
Adana'da toplu ulaşımın daha verimli olabilmesi için yeni atılımlara ihtiyaç olduğunu vurgulayan Sözlü şunları kaydetti: 
"İlimizde yapımı gerçekleştirilmekte olan Şehir Hastanesi, Stadyum, Yeni Adliye Binası, Bilim ve Teknoloji üniversitesi gibi yatırımlar aynı bölge ve güzergahta olduğu için bu gelişimi öngörerek Devlet  Bahçeli Köprüsü ve İlim Yolu Bulvarı'nı hayata geçiriyoruz. Yapımı hızla devam eden Devlet Bahçeli Köprüsü'nde metro hattı da var. Metro'nun Bakanlığa devriyle beraber bu güzergahın da hayata geçmesi için altyapıyı oluşturduk. Bu konudaki taleplerimizi ilgili kurumlara ilettik."
MHP Genel Başkanı Bahçeli, görüşme sonunda Adana heyetine teşekkür etti. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!