Sorgun’da Vergi Haftası Kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Sorgun’da Vergi Haftası Kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 16:53

Sorgun’da Vergi Haftası Kutlamaları

Haberin Devamı

 Halit YILMAZ/SORGUN(Yozgat), (DHA)- YOZGAT’ın Sorgun İlçesinde Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Sorgun Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahraman ve Vergi Dairesi Memurlarından bir grup Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan’ı makamında ziyaretti etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Oda Başkanı Arslan, yapılan nazik ziyaretten dolayı Sorgun Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahraman’a ve beraberindeki heyete Vergi Haftası münasebetiyle yapılan bu anlamlı ziyaretten ötürü teşekkür ederek “Kalkınmanın en önemli ayağı vatandaşın ödediği vergilerdir. Ödediğimiz vergilerin bize hizmet olarak döneceği bilinciyle hassas davranmamız gerekmektedir. Sorgun TSO olarak bu sorumluluk bilinci ile hareket edilmesi için gayret sarf ediyoruz. "Vergi sistemi, bir ülkenin ileriye gitmesi ve vatandaşların refahı açısından son derece önemlidir. Devletin gelir sağlama işlevinin yanında ekonomik ve sosyal amaçların elde edilmesinde verginin büyük yeri vardır" dedi.

Ziyaretin sonunda Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Vergi Dairesi Müdürüne Odaya ait “Sorgun Ekonomik Bakış” isimli dergiyi takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!