Sonic Mania bu tarihte satışa çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Sonic Mania bu tarihte satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 08:54

Sega eski ününü yeniden kazanmak için çalışıyor. Bu uğurda yaptığı çalışmalardan biri de Sonic oyununu geri getirmek. Dün yayınlanan video ile de Sega'nın yeni oyunu Sonic Mania'nın çıkış tarihi belli oldu.

Haberin Devamı

90’ların başında oldukça ünlü olan Sega bu ünü yeniden kazanmak için çalışıyor. Bu sene uyguladıkları PC portları ve yeni çıkacak oyunlarıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Sega ününü geri kazanma yolunda ilk olarak Sonic Mania ile iki boyutlu Sonic serisini geri getirecek. Sonrasında da sene sonunda üç boyutlu Sonic Forces’u getirerek oyuncuları üç boyutlu maceraya davet edecek.

Sonic Mania’nın ne zaman çıkacağı ile ilgili tam bir bilgi bilinmiyordu, fakat Steam sayfasında yayınlanan bilgilerle bu yaz çıkacağını öğrenmiştik. Ama artık tam çıkış tarihini de biliyoruz. Sonic the Hedgehog’un resmi YouTube hesabında dün bir fragman yayınlandı. Animasyonla birleştirilen ön-sipariş fragmanının sonunda 8.15.17 tarihi verilmiş. Yani oyun Ağustos’un 15’inde satışa çıkarılacak.

Haberin Devamı

PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında yerini alacak oyun, söylentilere göre 20 dolar gibi bir fiyata satılacak.

Oldukça emek sarf edilerek hazırlandığı belli olan fragmana buradan ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!