Son teknoloji cihazlar itfaiyede

Güncelleme Tarihi:

Son teknoloji cihazlar itfaiyede
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 14:07

Son teknoloji cihazlar itfaiyede

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret etti. “İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaların karşılığında vatandaştan takdir topluyoruz” diyen Salman, personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Yalova Belediyesi İtfaiyesi’nde yeni ekipmanlarıyla acil durumlarda hizmet kalitesini yükseltiyor. Salman, itfaiye personeliyle sık sık bir araya gelerek taleplerini, eksiklerini dinleyip teşkilatın günümüz teknolojisine uygun olması amacıyla çalışmalar yaptı. Yapılan yenileme ve takviye çalışmaları hizmet olarak vatandaşa yansıdı. Yeni alınan ekipman ve araçlar sayesinde itfaiyenin hareket sahası genişlerken, müdahale süresi azaldı.

Özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür eden Salman, “Keşke hiçbir zaman itfaiyeye ihtiyaç duyulmasa. Hayatımız içerisinde ne yazık ki karşılaştığımız olumsuz olaylar nedeniyle itfaiyeye ihtiyaç duyuluyor. İlk günden beri öncelikle sizlerin can güvenliğinizi sağlamayı hedefledik. Çünkü sizler insan hayatını kurtarmaya çalışırken kendi hayatlarınızı ortaya koyuyorsunuz. Büyük özveri ile çalışıyorsunuz. Bu nedenle sizlerin ihtiyaç duyduğunuz tüm ekipmanları envanterimize kattık. Araç parkımızı genişlettik. Son teknoloji ile donanımlı araçları bünyemize aldık. Yapmış olduğum ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızdan ihtiyaç duyulduğunda çok hızlı bir şekilde müdahale edildiği için teşekkürler alıyorum. Keşke sizlere ihtiyaç duyulmasa. Ancak bu günlük yaşantımızın bir gerçeği. Hepinize ben de vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

İtfaiye teşkilatımıza yatırımlarımız süreceğini belirten Salman, “Adnan Menderes Mahallemizde yapacağımız İtfaiye Müfrezesi hareket kabiliyetimizi daha da arttıracak. Adnan Menderes, Dere, Bağlarbaşı, Kazım Karabekir ve Bahçelievler Mahallelerimize bu sayede daha hızlı ulaşım sağlamış olacağız. Bu yıl içerisinde müfrezeyi hayata geçirmiş olmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!