Son dakika... İstanbul'da pompalı dehşet!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 12:04

ESENYURT İnönü Mahallesi’nde saat 11.30 sıralarında 4 katlı binanın çatısına çıkan Mesher Üzel (35), elindeki pompalı tüfekle etrafa ateş açmaya başladı.

Haberin Devamı

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilidi. Ekipler, sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Olay yerine özel harekat timleri ile müzakereci polis de sevk edildi. Müzakereci polisin ve baba Hasan Üzel’in, Mesher Üzel’i ikna çabasından sonuç çıkmadı.

İTFAİYE HAVA YASTIĞI AÇTI

Bu sırada itafiye ekipleri Üzel’in çatıdan atlama ihtimaline karşı binanın önüne hava yastığı açarak önlem aldı. Bir ambulans da tedbir amaçlı sokakta beklemeye başladı.

NAMLUYU ÇENESİNE DAYAYIP 2 KEZ TETİĞE BASTI

3 saatin ardından tüm önlemler alındı ve özel harekat polisleri çatıya çıktı. Polisleri karşısında gören Üzel namluyu çenesine dayayıp 2 kez tetiğe bastı. Tüfek patlamayınca Mesher Üzel, polislere teslim oldu.

"DAİRE HAKKINI ALAMAYINCA BÖYLE BİR ŞEY YAPTI"

Haberin Devamı

Çatıdaki adamın kuzeni Beşir Üzel, "8’i erkek, 2’si kız 10 kardeşler. Bu apartman babadan kalma. 6 daireleri var. Ağabeyleri buradan Mesher’e daire vermedi. Ufak tefek tartışmalar yaşandı. Daire hakkını ağabeyleri vermeyince de böyle bir şey yaptı" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!