Soma'da Hande Yenerli kurtuluş coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Somada Hande Yenerli kurtuluş coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 16:51

Soma'da Hande Yenerli kurtuluş coşkusu

Haberin Devamı

MANİSA'nın Soma ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'nci yıldönümü kutlamaları kapsamında ünlü popçu Hande Yener sahne aldı.

Soma Nazım Yavuz Stadyumu'nda gerçekleştirilen halk konseriyle Somalılara unutulmaz bir gece yaşatan Hande Yener, performansıyla izleyicileri büyüledi. Konsere MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Soma İlçe Başkanı Murat Maan, CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sanatçıya sahnede senfoni orkestrası ve genç popçu Berksan da eşlik etti. Yener, dansçılarıyla renklendirdiği konserinde eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Berksan ile Hande Yener'in düeti izleyenlerden bol alkış aldı. Kendisini Somalı hayranlarıyla buluşturduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Hande Yener, Soma'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Ergün'ü sahneye davet eden Hande Yener, Somalı hayranları ile özçekim yaptı.

Başkan Ergün de ünlü sanatçı Hande Yener'i Soma'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Yener'e içerisinde mesir macunu, Manisa'yı ve Soma'yı tanıtan ürünlerin yer aldığı hediyeler takdim etti.

Serkan ÖZDEMİR / SOMA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!