Söke’de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Güncelleme Tarihi:

Söke’de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 14:33

HALKA KARANFİL DAĞITTILAR

Söke’de Cumhuriyet Bayramının 92. Yıldönümü nedeniyle kutlama programı çelenk sunum töreni ile başladı.
Çelenk töreni sonrası bir ilki yaşayan Söke’de Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Garnizon Komutanı Erol Akman, Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve beraberinde protokol üyeleri esnaflara ve vatandaşlara karanfil dağıttı, Cumhuriyet bayramlarını kutladı.
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunum törenine İlçe Kaymakamı Tahsin kurtbeyoğlu, Garnizon Komutan Kur. Alb. Erol Akman, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür başta olmak üzere, protokolün diğer üyeleri, askeri erkan ve okulların öğrenci grupları ile öğretmenler katıldı.
Atatürk Anıtı’na çeneklerin sunulduğu kutlama töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile sona erdi. Cumhuriyet Bayramı ile ilgili tebrikatın kabulü 29 Ekim Perşembe günü saat 09.30’da İlçe Kaymakamlığı’nda gerçekleşecek. Saat 10.00’da ise kutlama töreni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek. Saat 19.00’da ise Cumhuriyet Yürüyüşü yapılacak.
“SÖKE BİR İLKİ YAŞADI”
Çelenk sunum töreninin ardından Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Garnizon Komutanı Erol Akman, Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve beraberinde protokol üyeleri ilçenin caddelerinde dolaştı, karanfil dağıttı. Cumhuriyet Caddesi üzerinden Belediye Meydanı, İstasyon Caddesi, Park Sokak ve Aydın Caddesi güzergahında esnaflar başta olmak üzere cadde ve sokaklarda karşılaştıkları vatandaşlara karanfil veren protokol üyeleri, halkın Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Ayrıca vatandaşlar yarın akşam gerçekleşecek Cumhuriyet Yürüyüşüne de davet edildi. 2 Bin adet karanfilin dağıtıldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!