Sokakta Dans nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Sokakta Dans nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 14:50

Sokakta Dans nefes kesti

Haberin Devamı

 Beşiktaş Beledilye Başkanı da Salsa yaptı

Murat Hazinedar, Hem belediye başkanı olup hemde dans etmeye çalışmak yani insanın dansını çok etkiliyor. Kendinizi kaptıramıyorsunuz belki eşim olsaydı burada daha rahat oynardım. dedi.

Sercan SAPANATAN-İSTANBUL, DHA

Türk Sporu ve Türk Turizm sektörü açısından son derece önemli olan, aynı zamanda uluslararası ülkelerle diyaloğumuza katkı sağlayan ve 5 yıl boyunca bu anlamda uzunca bir yol kat eden Uluslararası İstanbul Dans Festivali, 80'den fazla ülkenin 3.500 civarı dansçı ve sporcunun katılımı ile 29 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında Beşiktaş Belediyesi'nin ev sahipliği ve desteği ile İstanbul Bosphorus Hilton Otel'de gerçekleşecek.

Dans bir spor'dur, dans bir sanat'tır, dans bir kültür'dür temel ilkesiyle insanlara dansı sevdirmek için organize edilen Uluslararası İstanbul Dans Festivali'nin açılış organizasyonu ise bugün Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın katılımları ile Beşiktaş Köyiçin'de gerçekleşti.

Festivale katılacak dünyaca ünlü dansıcıların katılımları ve şovları ile gerçekleşen açılış organizasyonun da Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'da dans etti. Beşiktaş'ta dansın sokaklarda vatandaşlarla birlikte eğlence dolu bir ortamda yapıldığını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Aslında 6 yıldır gerçekleştirilen bir festivali ilk kez bu kadar sokağa yansıtıyoruz. Müziğin, dansın, ritmin, duyguları biraz çoğaltıyoruz. Beşiktaş sokaklarından İstanbul'a İstanbul'dan Türkiye'ye aktarmaya çalışıyoruz. Hem belediye başkanı olup hemde dans etmeye çalışmak yani insanın dansını çok etkiliyor. Kendinizi kaptıramıyorsunuz belki eşim olsaydı burada daha rahat oynardım. Türkiye hem Avrupa'nın vazgeçemeyeceği bir ferdi olarak yolunda devam edecek hem de Müslüman ülkeler içinde önder örnek bir ülke olmaya da devam edecektir diye konuştu.

Amerika'dan Uzak Doğu'ya, Avrupa'dan Afrika'ya dünyanın dört bir tarafından yaklaşık 80 ülkeden 3 bine yakın dansseverin katılacağı festivalde Anadolu ve dünya danslarından yaklaşık 100 dans türü de vatandaşlar için sergilenecek. Festival 3 Nisan'a kadar İstanbul Hilton Bosphorus'ta devam ederken birçok profesyonel dansçının gösterileri de vatandaşlarla buluşacak. Festival kapsamında dans gösterileri, özel gösteri ve şovlar, dans partileri gibi birçok etkinlik de vatandaşlarla buluşacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Beşiktaş çarşı içinde dans eden sanatçılar

-Murat Hazinedar'ın dans etmesi

-Beşiktaş belediye Başkanı Hazinedar'ın konuşması

-Detaylar

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!