Siverek Belediyesi personellerine iş güvenliği eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Siverek Belediyesi personellerine iş güvenliği eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 16:44

Siverek Belediyesi personellerine iş güvenliği eğitimi

Haberin Devamı

Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), (DHA) - ŞANLIURFA'nın Siverek Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından personellere yönelik ‘İş sağlığı ve iş güvenliği’ eğitimleri devam ediyor.

Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime konuşmacı olarak katılan İş güvenliği uzmanı Dilan Aygün tarafından personellere çeşitli bilgiler aktarıldı

Eğitime katılan belediye personelleri, ‘yapılan programlardan memnun kaldıklarını, iş güvenliği açışından olsun, hizmet kalitesi bakımından olsun son derece verimli geçtiğini’ belirttiler.

Yapılan program hakkında açıklamalarda bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Murat Eyliyen “ Avrupa birliği uyum süreci çerçevesinde sosyal çalışma ve güvenlik bakanlığımız iş yerlerine iş güvenliği kapsamında yeni yükümlülükler getirmiştir, bizde Belediye olarak bu kapsamda çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenlikleri konusunda bilgilendirilmesini, yapılması muhtemel hataların en aza indirilmesini sağlamak ve daha güvenli çalışmalarını sağlamak amacıyla 300 personelimize iş güvenliği uzmanları nezaretinde eğitim programı düzenlemiş bulunuyoruz. İnanıyorum ki bu program sonucunda personellerimize sağlıklı ve güvenlikli bir ortam sağlayıp, risklere karşı korumuş oluruz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!