Sivas'tan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Sivastan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 16:02

- Ulaş'ta "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında çocuklara kıyafet dağıtıldı

Haberin Devamı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş İlçesinde "Hoş geldin Bebek Projesi" kapsamında ilçe merkez ve köylerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kıyafet yardımı yapıldı.

Kaymakam Orhan Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarının ilçe merkez ve köylerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri belirlediğini söyledi.

Çalışanların bu aileleri hem ziyaret ettiklerini hem de temenni ve isteklerini öğrendiklerini aktaran Altun, "Proje kapsamında 0-5 yaş arası çocuklarına kıyafet dağıtıldı. Yeni doğan bebeklerimizin ve çocuklarımızın aileleriyle birlikte mutlu bir hayata başlamalarında katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

- Kanuni Ortaokulu badmintonda il birincisi

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası badminton müsabakalarında, Kanuni Ortaokulu, küçük erkekler kategorisinde il birincisi oldu.

Haberin Devamı

Okulda düzenlenen törenle, takıma ödülleri verildi.

Okulu müdürü Yıldıran Yıldırım, takımı başarılarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

- "Aşık Veysel Halk Korosu"na yer almak isteyenler tanıştı

Şarkışla ilçesinde "Aşık Veysel Halk Korosu"nda yer almak isteyen kişiler tanışma toplantısında bir araya geldi.

"Aşık Veysel Halk Korosu"na katılmak için müracaat edenler, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Proje Koordinasyon merkezinde toplandı

Kaymakam Akif Pektaş, koroda yer almak isteyen katılımcılara teşekkür ederek, oluşturulacak olan koronun Şarkışla için hayırlı olmasını diledi.

Şarkışla’nın değerlerinin en iyi bir şekilde anlatılması ve ilçeyi hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtabilmek için böyle bir koroya ihtiyaç duyduklarını belirten Pektaş, "Sizlerin yer aldığı koro ekibiyle hem özel günlerimizde, hem yurt genelinde, hem de yurt dışında özel tanıtım günlerinde vereceğiniz konserlerle Şarkışla’yı en iyi şekilde tanıtmaya, anlatmaya çalışacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!