Sivas'ta kitap fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Sivasta kitap fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 14:51

Sivas'ta kitap fuarı açıldı

Haberin Devamı

Hüsne AKKAYA/SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta yerel 'Memleket' Gazetesinin desteğiyle kitap fuarı açıldı.
Selçuklu Parkı içerisinde yer alan fuarın açılışına Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Basın İlan Kurumu Müdürü Sabri Karakaya, Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan ile gazete yöneticileri katıldı. Fuarın açılış konuşmasını yapan Memleket Gazetesi imtiyaz sahibi Şeref Gülmez, "Buradaki temel amacımız büyüyüp gelişen Türkiye'de aynı oranda okuma alışkanlığının da artması umarım gazete olarak bir nebze katkımız olur. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu fuarın büyüyerek gelişmesi için gayret edeceğiz" dedi.
Vali yardımcısı Zihni Yıldızhan ise, "Bu çok anlamlı olan okur yazarla kitabı buluşturan bu kültürel faaliyetten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü de, Sivas ve kitap kelimesinin bir araya geldiğinde anlam ifade ettiğini söyledi.  75 yayın evi iştirak ettiği ve her kesime hitap edecek çok sayıda eserlerin yer aldığı kitap günleri 30 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!