Sivas'ta 'Kalbin İçin Harekete Geç' etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Sivasta Kalbin İçin Harekete Geç etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 14:13

Sivas'ta 'Kalbin İçin Harekete Geç' etkinliği

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- MEDİCANA Sivas Hastanesi 'Kalp Sağlığı Günü' münasebetiyle Paşabahçe Mesire Alanında 'Kalbin İçin Harekete Geç!' etkinliği düzenledi.
Paşabahçe Mesire alanında basın mensupları, doktorlar, yöneticiler, Medicana Sivas Hastanesinde kalp ameliyatı ve anjiyo olmuş hastalar, İnstagram Bloggeri Ebru Özçelmik ve takipçilerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlik yaklaşık 1 kilometrelik yürüyüşle başladı. Kalbin İçin Harekete Geç yazılı pankart ve balonlarla yürüyüş gerçekleştiren grup yürüyüş sonrasında etkinlik alanında toplandı. Etkinlik alanında Medicana Sivas Hastane Genel Müdürü Şerafettin Demiray, Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr.Kasım Doğan, Kardiyoloji Uzmanı İsmail Erdoğu, İnstagram Bloggeri Ebru Taşseten Özçelmik kalp sağlığı ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Sivas Görsel Sanatlar ve Kültür Derneği hocaları tarafından müzik eşliğinde dans gösterisi ve kalp sağlığı için farkındalık yaratacak sorularla bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılanlara ücretsiz Kardiyoloji Check-up paneli hediye edildi. Katılımcıların oldukça keyifli anlar geçirdiği etkinlikte çeşitli ikramlarda bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!