Sivas Özel İdaresinin 2018 yılı bütçesi belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Sivas Özel İdaresinin 2018 yılı bütçesi belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 14:13

Sivas Özel İdaresinin 2018 yılı bütçesi belirlendi

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Özel İdaresi'nin 2018 yılı bütçesi İl Genel Meclisi'nde karara bağlandı. 20 gün süren Kasım ayı bütçe görüşmelerinin 19. birleşiminde, Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan İl Özel İdare bütçesi 135 milyon lira olarak belirlendi.
Sivas İl Genel Meclisi’nde İmar Bayındırlık, Tarım-Orman, Eğitim-Kültür, İçişleri, Hukuk, Araştırma ve İnceleme, Sanayi ve Ticaret ile Çevre Sağlık Komisyonları tarafından hazırlanan raporların nihai aşamaya gelmesinin ardından Plan Bütçe Komisyonu çalışmaları ele aldı. Tamamlanan bütçe programı Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Çetin tarafından meclise okundu.
Özel İdarenin 2018 yılı kırsal altyapı yatırım programının; komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne karar verildi. Bütçe ve yatırım programının karara bağlandığı oturumda il genel meclisini ziyaret eden Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, meclise hitaben yaptığı konuşmada, 2018 yılı içinde tüm yatırımları ve ihtiyaçları çözmeye çalışacaklarının altını çizerek, "Yeni yıla hazırlıklı bir şekilde giriyoruz. Hepimize, Sivasımız'a, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Biliyoruz ki meclis üyelerimiz elimizdeki imkanları en uygun ve en hakkaniyetli şekilde yerine getirme gayretindeler. Bu bağlamda ilçelerimizden, köylerimizden gelen talepleri ilk olarak kıymetli meclis üyelerimiz alıyor ve bunları en iyi şekilde değerlendiriyor. Umut ediyorum ki; yeni yılda sizlerin de desteğiyle, programda mevzu bahis olan işlerin tamamını en iyi şekilde yerine getiririz. 2018 yılında da yüzümüzün akıyla Mevlam bu işlerden başarıyla çıkmayı bizlere nasip eylesin. İl Genel Meclisi başkanımıza ve kıymetli meclis üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!