Sivas Belediyespor’dan Amedspor Yönetimine Teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Sivas Belediyespor’dan Amedspor Yönetimine Teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2015 16:25

SİVAS BELEDİYESPOR BAŞKANI TURHAN TUNAHAN HAFTA SONU OYNANAN AMEDSPOR-SİVAS BELEDİYESPOR KARŞILAŞMASINDA KENDİLERİNİ İYİ ŞEKİLDE MİSAFİR EDEN AMEDSPOR YÖNETİM KURULUNA VE TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDEREK AYNI ANLAYIŞIN YARIN OYNANACAK OLAN MEDİCANA SİVASSPOR-DİYARBEKİRSPOR MAÇINDA DA HAKİM OLMASINI İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ.

Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan hafta sonu oynanan Amedspor-Sivas Belediyespor karşılaşmasında kendilerini iyi şekilde misafir eden Amedspor Yönetim Kuruluna ve taraftarlara teşekkür ederek aynı anlayışın yarın oynanacak olan Medicana Sivasspor-Diyarbekirspor maçında da hakim olmasını istediğini belirtti.
Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta sonu oynanan Amedspor karşılaşmasını değerlendirdi. Tunahan karşılaşmanın skoru ve teknik değerlendirmesinden öte, Diyarbakır deplasmanı olmasının öne çıktığına vurgu yaparak, “Bizleri ve sporcularımızı gerektiği gibi karşılayan, misafir eden Amedspor yönetimine ve taraftarına teşekkür ederim.” dedi.
Tunahan, “Biz 2’inci Lig için yeni bir takımız. Yeni bir takım olmamıza rağmen transfer dönemini ve hazırlık dönemini iyi geçirdik. Lige de iyi başladık. Ligin üçüncü haftasında oynayacağımız Amedspor karşılaşması da bizim için önemliydi. Her karşılaşma öncesinde olduğu gibi bu karşılaşma öncesinde de hedefimiz üç puandı. Ancak kamuoyunda yakından bildiği gibi son yaşanan terör olayları nedeni ile Diyarbakır deplasmanı ayrı bir anlam oluşturdu. Yapılan yorumlarda karşılaşmanın teknik yönü ikinci plana itildi. Böyle bir atmosferde gittiğimiz Diyarbakır deplasmanı giderken biz 17 deplasmanımızdan birine gider gibi gittik. Oraya vardığımızda bu düşüncemizi doğru çıkaran ve bizi kelimenin tam anlamı ile misafirperver bir şekilde karşılayan, ağırlayan ve bize ilgi gösteren Amedspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Diyarbakır’a vardığımız andan itibaren bizimle yakından ilgilendiler. Takımımızın kamp yaptığı otelde bizleri ziyaret ettiler. İhtiyacımızın olup olmadığını sordular. Maç günü yanımızdan bir an olsun ayrılmadılar. Bizler şeref tribününde karşılaşmayı her iki takımında olumlu hareketlerini birlikte alkışlayarak izledik. “diye konuştu.
Yarın oynanacak olan Sivasspor, Diyarbekirspor kupa maçına da vurgu yapan Tunahan “Sivas’ın taraftarları da aynı şekilde centilmence kendi takımını desteklemeli ve farklı davranışlara müsaade etmemelidir. Spor kardeşlik ve barıştır. Eğer bizler spor sahalarına ayrılığı ve düşmanlığı sokarsak esas o zaman terörün ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Bu nedenle Yiğidolar’ın da en az Diyarbakır taraftarı kadar centilmence karşılaşmayı izleyeceğinden ve Sivas’ın misafirperverliğini bir kez daha herkese göstereceğinden eminim.”ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!