Siteler Mobilya Sarayı’nda fiyatlar düşüşe geçti

Güncelleme Tarihi:

Siteler Mobilya Sarayı’nda fiyatlar düşüşe geçti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 15:21

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarları Odası (ANKMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, alışveriş merkezi şeklinde inşa edilen Siteler Mobilya Sarayı'ndaki fiyatların çok uygun olduğunu belirterek, alışveriş yapacak vatandaşları merkeze davet etti.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’nce Mamak’ta inşa edilen Siteler Mobilya Sarayı'na ilişkin Taklacı, Siteler Mobilya Sarayı esnafının yüzde 90’ının imalatçı olması ve ürünlerin halka aracısız sunulması sebebiyle fiyatların diğer yerlere göre çok daha uygun olduğuna işaret ederek, özetle şunları söyledi:

YÜZDE 30-35 İNDİRİMLİ

“Burada ürünler imalatçıdan direkt halka sunulduğu için kampanya fiyatları 12 ay geçerli olacak. Siteler Mobilya Sarayı’ndan alışveriş yapacak vatandaşımızın kampanya beklemesine gerek yok, çünkü burası outlet center gibi yılın 365 günü yüzde 30-35 indirimli. Herkes buraya gelsin, görsün, gezsin, evini kursun ya da yenilesin.” Taklacı, bu ay sonunda yapılması planlanan resmi açılıştan sonra Siteler Mobilya Sarayı’nı tüm Türkiye’ye tanıtacaklarını, ardından da yurt dışı tanıtım çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!