GeriSeyahat Sinema salonları bile var
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sinema salonları bile var

Sinema salonları bile var

İstanbul'un dört bir yanında mağazalar, tatil günlerinin değerlendirilebileceği alışveriş merkezlerine dönüştü. Mağazaların içinde çiçekçi, kuaför bile var. Keyifli bir şekilde tüm gününüzü geçirebilirsiniz.

Hafta sonunuzu nasıl değerlendireceğinizi bilmiyorsunuz. Dışarıda güneş olsa bile biraz alışveriş yapmak, güzel bir yemek yemek, film seyretmek istiyorsunuz ama tembellik ediyorsunuz, hepsi birarada olsun istiyorsunuz, mümkün! İstanbul'un şu sıralar en popüler alışveriş merkezi Suadiye'de açılan Beymen'e giriyorsunuz, önce dünyanın en ünlü markalarına ve koleksiyonlara göz atıyorsunuz, sonra aşağıdaki cafeye iniyorsunuz, bir şeyler atıştırıyorsunuz, eğer hafta arası kuaföre gitmeye vaktiniz olmadıysa, kuaföre giriyorsunuz, saçlarınızı yaptırıyorsunuz, daha sonra da sinemaya girip, film seyrediyorsunuz. Bunların hepsi tek bir binanın içinde gerçekleştirilebiliyor.

Suadiye'nin bir başka mekanı da Marks & Spencer. Sevgilinize hoş görünebilmek için bu yılın modasına uygun bir çok iç çamaşırı satın alabilir, İtalyan lokantasında yemeğinizi yiyebilir, sinemada film seyredebilir, alt kattaki minik marketten evinize ufak tefek ihtiyacınızı alabilirsiniz. Üstelik hiç dışarıya çıkmadan!

Anadolu yakasında değilsiniz, Nişantaşı'nı dolaşın. Versace'nin dev binası ferah bir alışveriş için sizi bekliyor. Nişantaşı'nın nostaljik binaları artık alışveriş merkezi oldu. Armani, Gucci, Versace gibi dev markalar bu binalara kuruldu ve alışverişin rengi değişti. Çok çeşitli kolaksiyonları evinizdeki gibi rahat bir şekilde inceleyibiliyorsunuz.

Film seyredelim

Marks & Spencer'ın Suadiye'de açmış olduğu mağazasında zengin koleksiyonunun yanısıra şık bir İtalyan lokantası ve sinema salonları bulunuyor. Böylece insanlar tatil günlerini değerlendirebiliyorlar.

Modern, saf ve kusursuz

Nişantaşı'nda şık bir binaya sahip olan Versace'nin Istante serisinde ‘‘saf ve kusursuz hatları belirginleştiren’’ verev kesimler yer alıyor. Düz ve desenli vual, pamuk jarseler, deri, jorjet kumaşlar kullanılmış.

Gece 22.00'ye kadar

Suadiye'nin yepyeni mağazalarından biri, Beymen. Ferah alışveriş alanları, nazik ekibi ve dünyanın ünlü koleksiyonlarıyla gece gündüz İstanbullu'lara hizmet veriyor. Sabah 10.00, akşam 22.00 arasında açık.






False