Sındırgı EMITT Fuarında yer alacak

Güncelleme Tarihi:

Sındırgı EMITT Fuarında yer alacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2018 11:37

Sındırgı EMITT Fuarında yer alacak

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Sındırgı Belediyesi, 25-28 Ocak tarihlerinde, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta 22’ncisi düzenlenecek, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katılacak.

Sındırgı Belediyesi, ilçeyi tarih, kültür, turizm potansiyelini bünyesinde barındıran, Sındırgı’yı ön plana çıkaran pek çok değeriyle EMITT’te tanıtacak. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, göreve geldiği günden bu yana fuar ve festivalleri tam anlamıyla değerlendirerek, ilçenin gelişmesi için tanıtım organizasyonlarına katıldığını, bu yıl da, Fuar Merkezi’nin 5’inci salonunda 520 nolu Balıkesir standında ilçenin tanıtımını yapacak. Geçtiğimiz yıl leylek figürü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sındırgı Belediyesi yöresel oyunlardan, güreş gösterilerine kadar pek çok farklı yeniliği fuar alanında sergileyecek.

Sındırgı’nın, tam bir turizm cenneti olduğunu, önceki yıllarda tanıtım eksikliği bulunduğunu kaydeden Yavaş, "EMITT için hazırlıklarımız devam ediyor. Broşürler bastırdık, hediyelik eşyalar hazırladık. EMITT Fuarı dünyanın en büyük turizm fuarlarından biridir. Burada ilçemizi tanıtıp turizm açısından katkı sağlarsak, bunun mutluluğunu yaşayacağız. Keşfedilmeyi bekleyen saklı cennetlerimiz termal alanlarımızı ve kültürel değerlerimizi fuara katılanlarla buluşturacağız. Özellikle kısa bir süre içerisinde güzel bir ivme yakaladığımız hanımeli çarşımızdaki yöresel ürünlerimizi ve el emeği göz nuru dökülerek yapılan, kitre Yörük Bebekleri, üç bin yıllık Yağcıbedir halıları ve yöresel lezzetleri  tanıtacağız” dedi.

Necip KARATUNA / SINDIRGI (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!