Sincan HEM kursiyerlerinin sergisi

Güncelleme Tarihi:

Sincan HEM kursiyerlerinin sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 11:58

Sincan HEM kursiyerlerinin sergisi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHYA)- SİNCAN Halk Eğitim Merkezi'nde (HEM) yüzlerce kursiyerin yıl boyunca yaptıkları ele emeği göz nuru dökerek ortaya çıkardıkları ürünlerden oluşan sergisi görücüye çıktı. Belediye Başkanı Mustafa Tuna, kursiyerin sergi heyecanına ortak oldu. Başkan Tuna, "Hobi, beceri ve meslek edindirme kurslarımız toplumun geniş kesimlerine eğitimin ulaşmasında çok önemli bir etkiye sahip" dedi.
Sincan'da el emeği göz nuru eserler görücüye çıktı. Sincan Belediyesi ve Sincan Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim gören yüzlerce kursiyer eserlerini sergilemenin heyecanını yaşadı. Sincan Lale Meydanı Konferans Salonunda gerçekleşen sergi açılışına; Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz ve Sincan HEM  Müdürü Ali Aksoy da katıldı.
Sahne gösterilerinin ardından el emeği sergisinin açılışını yapan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, kursiyerlerin eserlerini yakından inceledi. Hobi, beceri ve meslek edindirme kurslarına gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Tuna bu kursların toplumsal kalkınmadaki önemine değindi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!