Simavlılar terörü lanetledi

Güncelleme Tarihi:

Simavlılar terörü lanetledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 17:29

Simavlılar terörü lanetledi

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi'nde düzenlenen mitingte, son günlerde ülkede düzenlenen terör saldırıları protesto edildi.
Simav Eynal Mehteran Takımı öncülüğünde ilçede miting düzenlendi. Terör saldırılarını lanetleyen Simavlılar, tepkilerini göstermek için bugün saat 14.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez, terörü lanetliyoruz' ifadelerinin yer aldığı pankart ve dövizler taşındı. Eynal Mehteran Takımı, gösteri sundu. Halk, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Mitingin açılış konuşmasını yapan mehtaranbaşı Murat Özen, son dönemde artan terörün öncelikle istikrarı, huzuru, büyüme hızımızı ve Türkiye'nin duruşunu hedef aldığını ifade etti. Özen, "Simav'dan tüm terör örgütlerine sesleniyoruz. Türkiye üzerinde oynadığınız oyunları eskisinden daha fazla bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde bozacağız. Ülkemizi bölüp parçalayamayacaksınız. Buna izin vermeyeceğiz" dedi.
Törende kısa bir konuşma yapan Simav Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Özkan ise, "Son günlerde artan terör eylemleri canımızı yakıyor, ancak kimse heveslenmesin. Biz ülkemizi böldürmeyeceğiz. Simav olarak buna izin vermeyeceğiz. Huzura, barışa ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Ülkemiz kanlı ve sinsi bir kuşatmanın hedefindedir. FETÖ'sünden PKK'sına varıncaya kadar tüm terör örgütleri bizleri yani aziz milletimizi hedef alıyor. Bizleri korkutarak, yıldırarak hedeflerimizden vazgeçirmeye çalışan bu hainler bilsinler ki, asla amaçlarına ulaşamayacaklar" dedi.
Mehteran takımının kahramanlık müzikleriyle coşan vatandaşlar sık sık "Şehitler ölmez vatan bölünmez, Kahrolsun PKK" sloganı attı. Mitingi düzenleyen Simav Eynal Mehteran Takımı daha sonra kahramanlık türkülerinden oluşan mini bir konser verdi.

Mehmet YENEN / SİMAV (Kütahya), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!