Silifkeliler Derneği’nden Başkan Turgut’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Silifkeliler Derneği’nden Başkan Turgut’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 12:01

Silifkeliler Derneği’nden Başkan Turgut’a ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN merkezde yaşayan Silifkelilerin bir araya gelerek kurdukları Silifkeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Muhittin Yener önderliğindeki heyet, derneğin çalışmaları hakkında Turgut'a bilgi verdi.
Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Yener, ''Bizlere çalışmalarımızda ve projelerimizde her zaman destek vermeniz, katkı sağlamanız bizleri onure etmiştir. Bugüne kadar derneğimiz birçok sosyal etkinlik ve çalışmalar yaptı. Silifke ve Silifkelilere hizmet anlamında belediye tarafından yürütülecek her türlü projede görev almaya ve çalışmaya hazır olduğumuzu da buradan bir kez daha belirtiyoruz. Silifke Belediyesi olarak sizlerde ekibinizle birlikte gerçekten başarılı projeler yapıyor, kentimizi daha yaşanılır bir ilçe haline getiriyorsunuz'' dedi.
Dernek tarafından düzenlenen her türlü etkinliklere destek olduklarını kaydeden Başkan Mustafa Turgut, ''Geçmiş yıllarda aynı dernek çatısı altında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalıştık. Birlikte başarılı çalışmalar yürüttük. Dün olduğu gibi bugünde derneğimizin yanında ve yapılacak olan her türlü çalışmalarda destek olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik olmak ve hepsinden önemlisi bir Silifkeli olmak ayrıcalıktır'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!