Silahlı saldırıda hayatını kaybeden teknik adamlar mezarları başında anıldı

Güncelleme Tarihi:

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden teknik adamlar mezarları başında anıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 13:13

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden teknik adamlar mezarları başında anıldı

Haberin Devamı

Ayhan AYDEMİR/BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde 25 Mart 2008 tarihinde Bafraspor kulüp binasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Teknik Direktör Sedat Gezer ve antrenör İsmail Kurt mezarları başında anıldı.

Samsun'un Bafra İlçesi'nde 25 Mart 2008 tarihinde kulüp binasında uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Bafraspor Teknik Direktörü Sedat Gezer Samsun'daki ve antrenör İsmail Kurt ise Bafra'daki mezarları başında Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç'ın da katıldığı törende anıldı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Başkan Yardımcısı Muharrem Tosun, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, antrenörler ve vatandaşlar katıldı.



Burada bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, “Hocalarımızın ruhu şad olsun. Bir söz vardır. Vefa göstermeyen vefa göremez. Ama şuan görüyorum ki olayın üzerinden 9 sene geçmesine rağmen hocamızın arkadaşları buradalar. Son derece müteessir bir meseleden şuan hocamız burada. Bu olayın ne spor ile ne de spor ruhu ile bir yakınlığı yoktur. İnşallah yepyeni pırıl pırıl gençlerin Türk milletinin birliği ve beraberliği içerisinde çalışacağı gençler yetiştirilecektir. Katılan, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Törene katılanlar okunan duaların ardından antrenör İsmail Kurt`un mezarına karanfil bıraktı. Teknik Direktör Sedat Gezer de Samsun'da ki mezarı başında anıldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!