Sıla'dan ankaralılara müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Sıladan ankaralılara müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 16:42

Sıla'dan ankaralılara müzik ziyafeti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - TÜRKİYE'nin en sevilen şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, geçtiğimiz Mayıs ayında yayınladığı 'Mürekkep' albümünün konserlerine devam ediyor. Geçtiğimiz ay İzmir'de gerçekleştirdiği konserlerin ardından, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, her biri birer müzik ziyafetine dönüşen konserlerine devam eden Sıla, 5 ve 6 Kasım olmak üzere yine iki gece ardarda Ankara Congresium'da Ankaralı müzikseverlerle buluştu.

İki gece boyunca kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz saatler yaşatan Sıla, konserlerini 'Mürekkep' albümünün açılış şarkısı 'Lacivert' ile açtı. Sıla, son albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, “Oluruna Bırakö, “Sevişmeden Uyumayalımö, “Saki, “Vur Kadehi Ustamö gibi en sevilen şarkılarını da iki saat boyunca Congresium'u dolduran Ankaralılarla birlikte seslendirdi.

Geri vokallerde Dünya Kızılçay, Sibel Gürsoy ve Tuba Önal, tuşlu çalgılarda Burak Erkul, keman ve udda Semih Çelikel, davulda Alp Türeci, bas gitarda Cudi Genç, çelloda Özer Arkun ve gitarda Efe Bahadır'ın sahnede Sıla'ya eşlik ettiği konserlerde; 'Alain Delon' ve Erol Evgin'in unutulmaz eseri 'Ateşle Oynama' şarkılarında Dünya Kızılçay da sahnede vokaliyle Sıla'ya eşlik etti.

İSTANBUL'UN SILA HEYECANI!

11 Kasım'da İstanbul Volkswagen Arena'da İstanbullular ile birlikte şarkılarını seslendirecek olan Sıla'nın bu konserinin biletleri günler öncesinden tükenince, yeni bir İstanbul konseri müjdesi de gecikmedi. Sanatçı 30 Kasım'da da en sevilen şarkılarıyla İstanbul Volkswagen Arena'da sahnede olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!