SHP örgütünden CHP’ye bin kişilik katılım

Güncelleme Tarihi:

SHP örgütünden CHP’ye bin kişilik katılım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 00:00

SHP’den ayrılan ve aralarında Ankara il başkanı ile Çankaya, Sincan, Mamak, Etimesgut ve Keçiören ilçe başkanlarının da bulunduğu 1000 üye CHP’ye katıldı.

Ekin Tiyatrosu’nda düzenlenen törene, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl ve Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı da katıldı.

Yeni bir başlangıç

Partiye yeni katılanlara hitaben konuşan CHP Genel Sekreter Yardımcısı Bingöl, Türkiye’de 17 Mayıs 2010 tarihinin yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu, ülkenin her tarafında müthiş bir coşku ve heyecan yaşandığını belirterek, “AK Parti hükümetinden dolayı toplumun her kesiminin umutsuz olduğunu” ileri sürdü.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıklamasıyla tüm Türkiye’de yeniden bir umut doğduğunu ifade eden Bingöl, “Artık Türkiye’de bir umut var, yeniden onurlu bir ülkenin yurttaşları olma özlemeni gerçekleştirecek bir lider ve bir parti var. Biz uzun bir yürüyüşe çıktık. Bu uzun yürüyüşü iktidar koşusuyla taçlandıracağız” dedi.

Ayrılıklar, buluşmalar

Partiye yeni katılanlarla bütünleşerek ülkenin karanlıktan aydınlığa çıkmasını sağlayacaklarını anlatan Bingöl, “Aranızda tanıdık arkadaşlarım var. Geçmiş dönemde birlikte siyaset yaptık. Ayrılıklar hüzün verir ama yeniden buluşmalar heyecan vericidir.” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!