SGK Müdürü Ercan’dan 30 Haziran uyarısı

Güncelleme Tarihi:

SGK Müdürü Ercan’dan 30 Haziran uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 18:25

SGK Müdürü Ercan’dan 30 Haziran uyarısı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hilmi Ercan, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunla SGK alacaklarını yapılandıran vatandaşların ödeme süresi uzatılan ikinci taksitlerini 30 Haziran’a kadar ödemeleri gerektiğini hatırlattı.

Çanakkale SGK Kurumu, 7020 sayılı Yapılandırma Kanunu için 30 Haziran’da başvuruların sona ereceğini bildirdi. Yapılandırma kapsamında taksit ödeme süresince tahakkuk eden güncel sigorta primlerinin de süresinde ödenmesi gerektiğini belirten İl Müdürü Hilmi Ercan, vatandaşların ikinci taksitleri olan 30 Haziran tarihini geçirmemeleri yönünde de uyarılarda bulundu. SGK’ya borcu olan sigortalı ve işverenlerin bu tarihe kadar müracaatlarını yapmaları gerektiğini de kaydeden Ercan, sözlerine şöyle devam etti:

“Borçlarını yapılandırmış paydaşlarımız avantajlarını yitirmemeleri için ikinci taksit ödemelerini 30 Haziran Cuma gününe kadar yapmaları gerekiyor. Ayrıca aynı gün itibarıyla 7020 yapılandırma için de son başvuru tarihi olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum.”

ÇANAKKALE / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!