SGK İl Müdürü Şenel’den Vali Işık’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

SGK İl Müdürü Şenel’den Vali Işık’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 13:54

SGK İl Müdürü Şenel’den Vali Işık’a ziyaret

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA) - AMASYA Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Vali Salih Işık’ı makamında ziyaret etti.
Amasya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel ve beraberindekiler 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Vali Salih Işık’a ziyarette bulundu. Ziyarette Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi veren Şenel, "Sosyal Güvenlik Haftasının kutlanmasındaki amaç, sosyal güvenlik bilincini oluşturma, mensuplarına ileri düzeyde sağlık ve emeklilik gibi hizmetleri sunmaktır” dedi.
Vali Işık se ziyarette yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızın tedavi, emeklilik gibi sosyal hakları konusunda önemli görevler üstlenen Sosyal Güvenlik Kurumu son yıllarda gösterdiği gelişim ve yapılanma ile başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişime paralel olarak, elektronik ortamda hizmet verip, halkımıza en seri ve en kolay biçimde ulaşma noktasında büyük mesafeler almıştır. Bu anlamda SGK kurumumuzu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyor ve Sosyal Güvenlik Haftanızı kutluyorum" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!