Seyyar bayi biletleriyle kayboldu

Güncelleme Tarihi:

Seyyar bayi biletleriyle kayboldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 11:42

ADANA’da seyyar milli piyango bayii 59 yaşındaki Ramis Çoban, 7 bin YTL’lik yılbaşı biletiyle kayboldu. Rasim Çoban’ın biletleri için kaçırıldığını ileri süren çocukları, evlerinin sokağında gördükleri bir otomobilin plakasını polise verdi. Kovalamaca sonucu durdurulan otomobildeki 3 kişinin bayiden haberdar olmadıkları ve alkollü oldukları için kaçtıkları anlaşıldı.

Haberin Devamı

Onur Mahallesi’nde oturan Ramis Çoban, geçen cumartesi günü bilet satmak için ayrıldığı evine dönmedi. Cep telefonunu arayıp ulaşamayan yakınları, gidebileceği yerleri de araştırıp haber alamayınca, kaçırılmış olabileceğini düşünerek polise başvurdu. Aile kayıp başvurusu yaptıkları Ramis Çoban’ı ararken, bayiinin oğlu Ümit Çoban da, kardeşleriyle babasını aramayı sürdürdü.


Dün akşam evlerinin bulunduğu sokakta, içinde 3 kişinin bulunduğu 07 JE 546 plakalı otomobili gören Çoban’ın ailesi, tanımadıkları, yabancı olan ve hareketleriyle dikkat çeken kişilerin bayiyi kaçıranlar olabileceği düşüncesiyle polise haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, otomobili durdurmak istedi.

Ancak, sürücünün durmayıp kaçması üzerine kovalamaca başladı. D-400 karayoluna çıkan otomobil Merkez Otogarı yanındaki kavşakta yolu kapatan polislerce durduruldu. Yapılan araştırmada araçta bulunan ve kimlikleri açıklanmayan 3 kişinin kayıp olan bayii ile ilgileri bulunmadığı, alkollü oldukları için kaçtıkları anlaşıldı. Polis merkezine götürülen 3 kişi, trafik cezası uygulanıp, kendilerine geldikten sonra serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Babasının 15 yıldır seyyar bayi olarak çalıştığını bildiren Ümit Çoban, “Babam cumartesi günü satış yapmak için evden ayrıldı. Her zaman otogar ve çevresinde dolaşırdı. Belli müşterisi olan bir insandı. Eve gelmeyince aradık, cep telefonu kapalıydı. Arkadaşlarına çevreye sorduk gören olmamıştı. Biz de kaçırıldığını düşündük, çünkü üzerinde 7 bin YTL değerinde bilet vardı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!