Serik'e yeni yaşam alanı

Güncelleme Tarihi:

Serike yeni yaşam alanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 11:25

Serik'e yeni yaşam alanı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi tarafından Orta Mahalle'de park yapımına başlandı.
Serik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Orta Mahalle'de park inşasına başlandı. 5274 metrekarelik alan üzerine yapılacak parkta çocuk oyun grubu, fitness alanı, basketbol sahası, otopark, 60 metrekarelik seyir terası, tuvalet, yürüme yolu ve dinlenme alanları yer alacak.
Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanacak proje hakkında bilgi veren Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize modern yollar ve parklar eklemekle birlikte halkımızın kültürel, sosyal ve sportif aktiviteler içerisinde yer alması için yeni tesisleri de ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz" dedi.
Vatandaşların hoş vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını artırdıklarını ifade eden Başkan Çalık, "İlçemizin genelinde mevcut parklarımızı yenilerken bölgeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Orta Mahalle'de yaşayan vatandaşlarımız için yapımına başladığımız parkımızda önemli bir dinleme merkezi ve spor alanı olacak. İnşallah geleceğimiz olan çocuklarımız ile halkımız bundan böyle temiz ve ferah bir ortamda gönül rahatlığıyla sevdikleriyle vakit geçirebilecek. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!