Serik Belediyesi'nde nisan meclisi

Güncelleme Tarihi:

Serik Belediyesinde nisan meclisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 17:01

Serik Belediyesi'nde nisan meclisi

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi'nin nisan ayı meclisi toplantısı yapıldı.

Serik Belediyesi'nin nisan meclisi yapıldı. Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın yönettiği oturumda, 2017 yılı denetim raporu sunulurken, encümen ve meclis ihtisas komisyonlarının seçimi yapıldı. Ak Partili Feridun Çelik, CHP'li Abdullah Akbaba ve MHP'li Hüseyin Barış Ünsal encümen üyeliğine seçildi. Plan Bütçe Komisyonu'na Ak Partili Feridun Çelik ve Mustafa Türkmen, MHP'li Mahmut Erdem ve Ayşegül Yılmaz ile CHP'li Faik Çıtak seçildi.

ÖMER GÜRLER CHP'YE GEÇTİĞİNİ AÇIKLADI

Mecliste İmar Komisyonu'na üye seçimi için partilerden isim önerisi istendi. Ak Parti Şenay Karayıldırım ve Mustafa Türkmen'i, MHP Mustafa Alkan ve Ayşegül Yılmaz'ı önerirken, CHP grup sözcüsü Abdullah Akbaba ise 2014 seçimlerinde Ak Parti'den meclis üyesi seçilen Ömer Gürler'i aday gösterdiklerini söyledi. Bunun üzerine açıklama yapan Ömer Gürler, "12 Mart 2018 tarihinden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi'ne kaydımı yaptırdım" dedi. Daha sonra yapılan açık oylamayla partilerin önerdiği isimler komisyona seçildi.

Gündemdeki diğer maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. Verilen aranın ardından yeniden başlayan oturumda maddeler oy birliğiyle kabul edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!