Serginin gelirini arkadaşlarına bağışladılar

Güncelleme Tarihi:

Serginin gelirini arkadaşlarına bağışladılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 10:58

Serginin gelirini arkadaşlarına bağışladılar

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE'de kendi ürettikleri ürünleri sergide satışa sunan 6 çocuk, elde ettikleri geliri ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye malzemesi alınması için bağışladı.
Finike'de oturan 6. sınıf öğrencisi Nisa Yaren Çağdaş (12) ile bu sene okula başlayan Ayşenaz Çağdaş, Hüseyin Kaan Levent, Osman Eğilmez, Hakan Dağyurt ve Yusuf Yorulmaz yaz tatili boyunca eczacı Aslı Özer Filiz'in iş yerinde oluşturduğu 'Çocuk Köşesi'nde resim, cam şişe ve taş boyadı. Yaz tatiline el sanatları üreterek değerlendiren 6 çocuk, 'Sanat dünyamız. İster gezin, ister satın alın' sloganıyla ürünlerini satışa sundu. Bir gün de 80 TL toplayabilen çocuklar, paraları ihtiyaç sahibi arkadaşlarına kırtasiye malzemesi alınması amacıyla Kum İlkokulu Müdürü Emel Ünal'a teslim etti.
Nisa Yaren Çağdaş, ihtiyaç sahibi çocuklar için kırtasiye malzemesi alınmasını istediklerini söyledi. Yaz boyunca çok fazla şişe ve taş boyadıklarını ancak çok fazla satış olmadığı için sadece 80 TL toplayabildiklerini anlatan Çağdaş, "Çok satış yapabilseydik daha fazla öğrenciye yardım etmiş olacaktık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!