SEOzone'un 2015 Dijital Pazarlama Workshopları Şişli Marriott Hotel'de başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

SEOzoneun 2015 Dijital Pazarlama Workshopları Şişli Marriott Hotelde başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 09:26

Doğu Avrupa'nın en büyük dijital pazarlama konferansı SEOzone bu sene 27-28-29 Kasım'da Şişli Marriot Hotel'de başlıyor.SEOzone 2015 etkinlik biletleri seozeo.com.tr adresinden satışa sunuldu.

Haberin Devamı

SEOZONE 2015’TE DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

27 ile 29 Kasım tarihleri arasında Şişli Marriott Hotel’de SEOZEO tarafından düzenlenecek olan SEOzone 2015 etkinlikleri kapsamında, 29 Kasım Pazar günü dijital pazarlama eğitmenleri ile birlikte workshoplar yapılacak.

DÜNYANIN EN ÜNLÜ DİJİTAL PAZARLAMA UZMANLARI İLE WORKSHOP FIRSATI

29 Kasım Pazar günü daha çok aksiyona dayalı olarak düzenlenecek workshoplarda dünyanın en ünlü dijital pazarlama uzmanları bulunacak. SEO üzerine uygulama odaklı olarak eğitim verecek olan uzmanlardan bazıları; SEO başarısının ölçümlenmesinde çözümler geliştiren SEOmonitor’un kurucusu Cosmin Negrescu; SEO çalışmalarında nasıl etkili ölçümleme yapılır, ondan bahsedecek.

DeepCrawl’un EMEA pazarı sorumlusu Tristian Pirouz, SEO çalışmaları için en doğru stratejilerden bahsedecek. Searchmetrics'in dijital strateji uzmanı Shyam Dattani, detaylı rakip analizleri ile pazarı tanıtacak.

Haberin Devamı

SEOzoneun 2015 Dijital Pazarlama Workshopları Şişli Marriott Hotelde başlıyor



İtalyan SEO komünitesinin lider isimlerinden Andrea Pernici, web performans değerlendirmesinden bahsedecek. SEMrush müşteri departmanı yöneticisi Elizaveta Lavrienko ise hedef kitlelere göre web sitesi analizi hakkında bir sunum yapacak.

SEO ve içerik pazarlaması hakkında oldukça zengin bilgiler sunan SEOzone 2015’te etkinlik esnasında simultane çeviri hizmeti sağlanacak. SEOzone 2015 etkinlik biletlerine ve bilet bilgilerine seozeo.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Katılımcılara, SEOzone giriş bileti, SEOzone – Contentzone giriş bileti ve SEOzone – Contentzone – Workshoplar bileti şeklinde üç ayrı alternatif sunuluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası: