Senfonik Kent Orkestrası konser çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Senfonik Kent Orkestrası konser çalışmalarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 17:29

Senfonik Kent Orkestrası konser çalışmalarını sürdürüyor

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Milas ilçesinde, Belediye tarafından kurulan Senfonik Kent Orkestrası çalışmalarını şef Tuncay Mızrak yönetiminde sürdürüyor.

Milas Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi (Amfi Tiyatro) içerisinde Cuma ve Cumartesi günleri 47 öğrenciyle çalışmalarını  devam ettiren Senfonik Kent  Orkestrasını  ziyaret eden Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat orkestra üyelerine çalışmalarında başarı dileyerek baklava ikramında bulundu.

Senfonik Kent Orkestrası şefi Tuncay Mızrak, orkestralarında her yaştan üyeleri bulunduğunu belirtip, "Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Herkesi bu sanatsal çalışmalara katılarak sosyal yaşama katkıda bulunmaları için davet ediyorum" dedi. Mızrak, ayrıca 25-26 Kasım tarihleri arası gerçekleştirilecek 4. Milas Zeytin Hasat Şenlikleri'nde ilk günü saat 13.00'te Atapark'ta Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası olarak  konser vereceklerini belirtti.

Şef Tuncay Mızrak ve orkestra üyeleriyle sohbet eden Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, gönüllülük esasıyla başladığınız ve örnek teşkil eden birlik, beraberlik ve uyumlu çalışmalarınızdan dolayı başta koro şefimizi ve değerli orkestra  görevlilerini kutluyor, başarılar diliyorum. Her anlamda  sizleri desteklediğimizi ve her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

MİLAS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!