Selçuklu'dan Milli Takım'a 3 sporcu

Güncelleme Tarihi:

Selçukludan Milli Takıma 3 sporcu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 15:38

Selçuklu'dan Milli Takım'a 3 sporcu

Haberin Devamı

KONYA,(DHA) - SELÇUKLU Belediyespor Kulübü güreş sporcuları Cihat Liman, Ahmet Altan ve Alper Murat Erduran Milli Takım kampına davet edildi

Selçuklu Belediyespor Kulübü Güreş branşında başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Türkiye Şampiyonalarında iyi bir performans gösteren ve bir çok madalya kazanan sporcular hedef büyüttü. Gösterdikleri başarılı performanstan dolayı  Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları Cihat Liman, Ahmet Altan ve Alper Murat Erduran, Milli Takımlar Teknik Kurulu tarafından,  Hazırlık Kampına davet edildi. Konya’dan Güreş branşında ilk kez 3 sporcu birden Milli Takım kampına davet edildi. 18 Haziran tarihinde Bursa’da başlayan hazırlık kampı 3 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecek. Kampın ardından 4 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Uluslararası turnuvada Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları Cihat Liman 55 kilogram da, Ahmet Altan 63 kilogram da ve Alper Murat Erduran 77 kilogram da mücadele edecek.

ÖZKIŞ: TEK EKSİĞİMİZ AVRUPA ve DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Selçuklu Belediyespor Kulübü Güreş Takımı Başantrenörü Yavuz Özkış, tek eksiklerinin Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları olduğunu söyledi. Özkış, “Selçuklu Belediyespor kulübü olarak her sene hedeflerimizi adım adım yükseltiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda güreş branşı olarak başarılı sonuçlar elde ettik. Şimdi hedefimizi Uluslar arası bir turnuvada madalya kazanma olarak belirledik. Allah izin verirse o hedefimize de 2018 yılında ulaşmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk olarak İstanbul’da yapılacak olan uluslararası turnuvada başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Ardından temmuz ayında İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Milli Takıma 3 sporcumuzu da birden göndererek Selçuklu Belediyespor’u ve Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İlk günden bu yana bizlere destek olan Selçuklu Belediyesi’de ve kulüp yönetimimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı A.Ziya Yalçınkaya’da Milli Takım kampına davet edilen sporcuları tebrik ederek madalya yolunda başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!