Selçuk Üniversitesi ile Koza Altın’dan madencilik sektörünü geliştirecek imza

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Üniversitesi ile Koza Altın’dan madencilik sektörünü geliştirecek imza
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 13:03

Selçuk Üniversitesi ile Koza Altın’dan madencilik sektörünü geliştirecek imza

Haberin Devamı

KONYA, (DHA) - SELÇUK Üniversitesi Rektörlüğü ile Koza Altın A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, madencilik sektörünün geliştirilmesi amacıyla insan kaynağı ve teknoloji alanlarında katkı ve gelişimi sağlayacak faaliyetleri kapsayacak. 

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’nde düzenlenen protokole Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, Koza Altın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Müminhan Bilgin ve beraberindeki heyet katıldı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Anlaşma, madencilik alanında bilimsel işbirliği ve tecrübe paylaşımını sağlayacak. Öğrencilerimiz eğitimlerinin uygulama kısmına ilişkin önemli çalışmalar yapabilecek ve alanlarıyla ilgili çok daha tecrübeli olarak mezun olabilecek. Aynı zamanda madencilik sektörüne ilişkin bilimsel çalışmalar da yapılacak. Ülkemiz maden sektörünün gelişimine ilişkin önemli katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu protokolün çerçevesini ilerleyen zamanlarda daha da genişletmeyi düşünüyoruz.” dedi. 

Koza Altın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Müminhan Bilgin ise “Ülkemizin önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Selçuk Üniversitesi ile böylesi önemli bir protokolü imzalamaktan memnuniyet duyuyoruz. Başlangıç olarak gördüğümüz bu protokolü ilerleyen zamanlarda daha da geliştirerek hem Üniversitemizin hem de ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca üniversiten alacağımız bilimsel destek ile de çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!